Sensire

Boterstraat 2
7051 DA Varsseveld
Klik hier voor het telefoonnummer
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Wil jij het verschil maken in de veranderende wereld van zorg? Kom werken bij Sensire

Over ons

Mensen inspireren om het beste uit zichzelf te halen

Bij Sensire help je een samenleving vorm te geven waarin mensen zelfstandig en zelfverzekerd het beste uit zichzelf halen. Je inspireert en ondersteunt. Of het nu om je klanten in zorg gaat of om je collega’s (interne klanten). Samen zorgen wij ervoor, dat iedereen de verantwoordelijkheid kan nemen voor zijn eigen leven. Op elk moment en in elke levensfase. Het belang van je klanten staat bij jou dan ook altijd voorop. Jij kent hun verhaal, hun persoonlijke wensen en voorkeuren, en daar stem jij je werk op af. Gepassioneerd en betrokken zet jij je daar voor in. Als medewerker van Sensire maak jij het verschil.

De relatie tussen jou en je klant

De kracht van Sensire zit ‘m in het contact tussen jou en je klant. Jij bent degene die de verwachtingen en wensen van onze klanten kan waarmaken. Dat doe je vanuit een klein, maximaal zelfstandig team dat dicht bij de klant staat. Je krijgt veel ruimte en vrijheid om te vertrouwen op je eigen inzichten, inschattingen en initiatieven. Zo kun je aansluiten bij je klant op een manier die bij jou past, met aandacht voor de bijzonderheden die juist déze klant kenmerken. Binnen de noodzakelijke kaders bepaal je dus zelf hoe jij je vak uitoefent. Vanuit die basis kun je bij Sensire je vakmanschap ontwikkelen tot meesterschap.

Gedragen door het netwerk

Als zorgprofessional word je – waar nodig – ondersteund door je collega’s bij Sensire. Collega’s die de ontwikkelingen in de markt nauwgezet volgen, en vervolgens de juiste oplossingen voor jou bedenken en creëren. Zodat jij je kunt bezighouden met de kern van je vak: je klanten de beste zorg bieden. Wij geloven dat elke medewerker van Sensire die verantwoordelijkheid aankan. Dat vraagt van jou dat je werkt vanuit eigenaarschap. Dat je werkt alsof je je eigen bedrijf hebt, en daar een succes van wil maken. Jij zoekt bij Sensire geen leiding en toezicht, maar samenwerking met je collega’s en met andere organisaties. Zo haal je het beste uit elkaar en uit jezelf.

Aan de slag bij Sensire

Bij Sensire heb je ruim 3.000 collega’s die met passie en bevlogenheid hun werk doen. Je kunt aan de slag bij wijkzorg, wonen met zorg, maatschappelijk werk, thuisbegeleiding, jeugdgezondheidszorg, het zorgexpertisecentrum, het medisch service center of de serviceorganisatie. Ben jij klaar om te inspireren en geïnspireerd te worden? Kom ook werken bij Sensire!