Isero B.V.

Dirk Verheulweg 3
2742 JR Waddinxveen
Klik hier voor het telefoonnummer

Kom werken bij Isero B.V.

Wil jij werken bij de leukste technische groothandel van Nederland? Werken bij Isero is altijd samenwerken. Een informele en collegiale werkomgeving. Met volop ontwikkelkansen, een goede werksfeer en véél ruimte voor jouw eigen invulling en initiatief. Draag jij graag met passie, plezier en enthousiasme bij aan de mooie (bouw)projecten van onze klanten?

Bekijk onze vacatures

Optimale service bieden, met passie en plezier

Verrijk jij straks het team van Isero? Dan werk je samen met jouw collega’s aan optimale service en kwaliteit voor onze klanten. Aanpakken en de klant ontzorgen: dat is onze gezamenlijke missie. Daarbij staan werksfeer en -plezier voorop: jouw passie en enthousiasme dragen bij aan het succes van Isero.

Persoonlijk en informeel

Bij Isero zijn de lijnen kort. We werken op een persoonlijke en informele manier met elkaar samen. Een sterke hiërarchie? Die kennen we hier niet. Om dit extra kracht bij te zetten draagt op vrijdag iedereen een Isero polo. Iedereen. Dus ook de directie!

Ontwikkel jezelf verder

Nóg meer uit jezelf halen? Isero B.V. heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een volwaardig leerbedrijf. In welke functie jij ook start, vanaf dag één word je opgeleid aan onze Spijkeracademie®. Zo raak je snel vertrouwd met onze branche, klanten, assortiment en organisatie.

Ontdek meer over Isero B.V.