Esprit Nederland

Moermanskade 409
1013 BC Amsterdam
Klik hier voor het telefoonnummer
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Esprit Career

We at Esprit

 

One Esprit!

Werken bij Esprit betekent deel uitmaken van de Esprit Family met ongeveer 10.000 medewerkers over de hele wereld. Esprit, dat zijn veel verschillende mensen, perspectieven en persoonlijkheden, die elk hun eigen unieke bijdrage leveren aan onze organisatie - een voordeel dat van Esprit een divers en ruimdenkend merk en bedrijf maakt.

Wij geloven dat wij in onze kern een bedrijf zijn met 'echte mensen', ondanks onze groei tot een wereldwijd merk, aanwezig in 40 landen. Wij doen zaken op een hands-on en ondernemende manier en hebben plezier terwijl we dat doen. Wat nog beter is, is dat we een open deurbeleid hebben, waardoor hiërarchie minder belangrijk is dan de persoon achter de functie - we spreken elkaar allemaal aan met de voornaam, inclusief het hoger management. Esprit is ook een plek om te groeien, waar medewerkers erkenning en ondersteuning krijgen voor hun visie, hun positieve bijdragen en hun harde werk.

Trots om Esprit te zijn

We zijn er trots op dat onze acties aansluiten op onze idealen. Een voorbeeld hiervan is Esprit Cares, ons vrijwilligersprogramma dat door medewerkers wordt geleid. Esprit Cares biedt tal van manieren om andere collega's te ontmoeten terwijl ze voor elkaar zorgen en een gemeenschap opbouwen, op het werk en daarbuiten. Van liefdadigheidsacties en vrijwilligerswerk tot het planten van bomen en donaties aan scholen, Esprit Cares stelt onze medewerkers in staat om iets terug te geven. Esprit Cares toont het commitment van Esprit om een ??positieve impact te hebben als merk en als organisatie.

Zinvolle connecties maken

Om dichter bij de mensen te staan, gaat onze focus als global company verder dan het product. We waarderen diversiteit, elkaars standpunten en positieve bijdragen. Het smeden van banden met onze collega's, klanten, sociale media followers en fashion lovers motiveert ons elke dag om het beste van onszelf te bieden aan de wereld en aan elkaar.

Empowerment van onszelf, elkaar en het merk

Esprit biedt een verrijkende omgeving die zowel persoonlijke groei als professionele ontwikkeling ondersteunt, terwijl we werken voor een merk waar we allemaal een passie voor hebben! We geloven dat hard werken moet worden erkend en daarom cultiveren we een bedrijfscultuur van positiviteit, support en inclusiviteit.