AB werkt

Mussenberg 5
6049 GZ Herten - Roermond
Klik hier voor het telefoonnummer

Voor mensen die van aanpakken weten!

Ben jij op zoek naar een baan? Dan ben je bij AB Werkt aan het juiste adres. Want AB Werkt is dé werkspecialist op het gebied van agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. Wij zijn een coöperatie, wat betekent dat we niet primair uit zijn op winst. Zo willen we voor jou als werknemer vooral een goede werkgever zijn. We bieden je méér dan een baan en een salaris. We denken ook mee over loopbaanontwikkeling en bieden je gerichte coaching en opleidingen. Samen komen we verder!

Naar welke genoemde branche jouw voorkeur ook uitgaat, we hebben voor jou een passende job. AB Werkt heeft een groot netwerk met interessante relaties die graag gebruikmaken van onze medewerkers. Ben je flexibel, gemotiveerd en houd je van aanpakken? Aarzel dan niet, schrijf je in en word één van ons. Je bent van harte welkom!

Hoveniers- en groenvoorziening

De hoveniersbranche biedt jou als medewerker veel mogelijkheden. Van het aanleggen en onderhouden van tuinen, snoeien, planten, interpreteren van een tuinontwerp, tot een heuse greenkeeper op een golfbaan. Functies zijn onder andere: hovenier, meewerkend voorman, medewerker groenvoorziening, machinist en loonwerker.

Tuinbouw

Zuid-Nederland kent talloze tuinbouwgebieden waar volop ontwikkeling in zit. Kortom, de tuinbouw is een branche met toekomst. AB Werkt is van oudsher een betrouwbare partner binnen deze sector en biedt vele mogelijkheden. Zowel in de glastuinbouw (zoals paprika’s, tomaten, bloemen, aardbeien) als in de vollegrondsgroenteteelt. Maar ook boomkwekerijen, fruittelers, champignonkwekerijen en zaadveredelaars behoren tot onze klanten. Functies in deze branche zijn bijvoorbeeld meewerkend voorman, oogstmedewerker, assistent bedrijfsleider, chauffeur en loonwerker.

Food, grond- weg- en waterbouw of techniek

Wij hebben klanten die agrarische producten verwerken tot eindproducten. Voor deze bedrijven hebben wij regelmatig functies beschikbaar als meewerkend voorman, productiemedewerker en logistiek medewerker. Maar ook in de grond-, weg en waterbouw zoeken we regelmatig naar bijvoorbeeld stratenmakers, machinisten of grondwerkers. Ook voor functies in de techniek zijn er legio mogelijkheden, bijvoorbeeld als lasser en (onderhouds)monteur.

Dierhouderij

De dierlijke sector is onder te verdelen in de varkenshouderij, pluimveehouderij, geitenhouderij en melkveehouderij. Deze sectoren bieden volop mogelijkheden met afwisselend werk waar veel ook zelfstandigheid geboden wordt. Zo heb je veel variatie en ook verantwoordelijkheid in je werk. Functies zijn onder andere: (assistent) dierverzorger, meewerkend voorman, bedrijfsleider, allround medewerker, bedrijfsverzorger en melker.

De voordelen van AB Werkt:
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Eigen Vakacademie voor opleiding en cursussen
  • Groot netwerk met interessante relaties
  • Wij kijken verder dan je CV
  • Korte lijnen / persoonlijke aandacht via je eigen contactpersoon
Goede arbeidsvoorwaarden

Je zal ondervinden dat AB Werkt een uitstekende werkgever is, met goede arbeidsvoorwaarden en een passende cao. Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Je loon wordt op tijd betaald en je ontvangt wekelijks je salarisoverzicht. We zijn ABU-gecertificeerd (Algemene Bond van Uitzendorganisaties, van toepassing op onze uitzendkrachten), wat staat voor kwaliteit. Ook vinden we het belangrijk dat je veilig werkt volgens de geldende ARBO-regels.

Opleidingen en cursussen volgen

Beschik je nog niet over de juiste opleiding? Dan kunnen wij je helpen. We werken continue aan het ontwikkelen van onze medewerkers. Zo beschikt AB Werkt over een eigen opleidingsinstituut, de Vakacademie. Via de Vakacademie kun je bijvoorbeeld deelnemen aan een BBL leerwerktraject (Beroeps Begeleidende Leerweg) en cursussen. Behaal via ons bijvoorbeeld je heftruckcertificaat. Aan jezelf werken doen we ook samen.

Nieuwsgierig?

Bekijk hier een overzicht van al onze vacatures. Of bel ons voor meer informatie. Je kunt via de site ook meteen solliciteren. Zit jouw functie er niet bij? Schrijf je dan online in en wij nemen snel contact met jou op om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.