Consolid

Siriusdreef 49
2132 WT Hoofddorp
Klik hier voor het telefoonnummer

Over Consolid

Buschauffeurs en vervoerbedrijven, beveiligers en vrachtwagenchauffeurs: sinds 1990 verbinden we bij Consolid vakmensen aan opdrachtgevers in vervoer en veiligheid. Als marktleider zijn we intussen het grootste gespecialiseerde uitzend- en detacheringsbureau in deze sectoren. We koppelen bedrijven aan mensen die al jaren in het vak zitten, of leiden ze op om vervolgens direct aan de slag te gaan. Hun kennisniveau houden we natuurlijk op peil via onze eigen Consolid Academy.

Werk je voor Consolid, dan kies je voor zekerheid én flexibiliteit, groei en ontwikkeling. Jouw toekomst. Onze aandacht.

We bieden je een baan voor vandaag én morgen: een contract met volop bewegingsmogelijkheid en een salaris waarmee je thuis kunt komen. Een werkomgeving waarin je jezelf op eigen tempo kunt ontwikkelen en je talenten binnen het domein vervoer en veiligheid volop kwijt kunt. Als je dat wilt natuurlijk.

  • Contract
  • Een baan vól afwisseling
  • Prima uurloon en uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Uren afgestemd op jouw wensen
  • Opbouw van vakantiedagen en vakantiegeld
  • Kosteloze nascholing (bijvoorbeeld code 95)
  • Volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • Persoonlijke aandacht en ondersteuning

Bovenal vind je bij ons een luisterend oor voor jouw specifieke situatie en wensen. Je krijgt specialistisch advies en persoonlijke ondersteuning. Met de garantie op werk en veel verschillende ontwikkelpaden teken jij jouw eigen toekomst en is jouw droombaan binnen bereik. Te mooi om waar te zijn? Zeker niet!

Bij Consolid realiseren we ons als geen ander dat er maar 1 ding telt:

JOUW TOEKOMST.
ONZE AANDACHT.

Ben jij onze future candidate?

Met ruim 200 nieuwe vacatures per maand, zit er vast wel iets voor je bij waarmee jij jouw toekomst invulling kunt gaan geven. Zie jij jezelf hier al tussen staan? Kies de richting waarin je wilt instromen, groei en ontwikkel en volg daarin je eigen ambitie. Jij tekent jouw toekomst!