Boekhorst Autoschade

Ringoven 26
6826 TR Arnhem
Klik hier voor het telefoonnummer

Ben jij specialist in je vak en wil je werken bij een echt familiebedrijf?

Kom werken bij Boekhorst Autoschade.

Werken bij Boekhorst Autoschade

Werken bij Boekhorst Autoschade betekent dat je terecht komt in een omgeving waar oog is voor persoonlijke groei, ruimte voor eigen initiatief én opleidingsmogelijkheden. Echter, werken bij Boekhorst Autoschade betekent meer dan dat. Als onderdeel van ons team zorgen we voor een optimale klanttevredenheid en dat auto’s met een ‘gedeukt’ imago weer gelikt de weg op gaan. Bij Boekhorst kan jij jouw ervaring en liefde voor techniek combineren en dat in een goede werksfeer. Een goede werksfeer is namelijk belangrijk om je werk goed te kunnen doen.

Wij bieden meerwaarde. Niet alleen aan onze klant, maar juist ook aan jou. Jij bent namelijk de sleutel tot het autoherstel. Dus word jij onze nieuwe collega?

Kom jij werken bij Boekhorst?

De geschiedenis van ons familiebedrijf gaat al meer dan 75 jaar terug. Vanaf het allereerste begin tot aan nu staan wij bekend om onze hoge klanttevredenheid, vooruitstrevende innovatie én vakkundige medewerkers. Hier investeren wij dan ook graag in.

Dus wil je jouw talent nog verder ontwikkelen en specialist in je vak worden? Dat is mogelijk. Wij bieden diverse opleidingsmogelijkheden zodat jij je verder kunt ontwikkelen. Heb je daarnaast toffe ideeën, bijzondere oplossingen of iets wat kan bijdragen aan schadeherstel? Bij Boekhorst is veel ruimte voor eigen initiatief.