Autobedrijf Bochane

De Smalle Zijde 20A
3903 LP Veenendaal
Klik hier voor het telefoonnummer

Over Bochane

Wanneer je bij Bochane werkt, dan werk je met ruim 650 collega’s bij één van de meest vooraanstaande én grootste dealerbedrijven in Nederland. In het midden en oosten van Nederland heeft Bochane 16 vestigingen. Met elkaar zetten we ons in om elke dag de merken Renault, Dacia en Nissan te vertegenwoordigen, maar voor onderhoud en een ruim aanbod occasions ben je bij Bochane ook aan het juiste adres.

Bekijk onze vacatures

Bij Bochane geven we mensen de vrijheid om te kunnen gaan en staan waar ze willen. Met een nieuwe of gebruikte auto, dankzij goed onderhoud, onderdelen en schadeherstel, via verhuur en lease. Wij dragen iedere dag bij aan het in beweging brengen van mensen.

Net als ieder ander mens, voorwerp of bedrijf heeft Bochane een eigen karakter, een persoonlijkheid. Met unieke eigenschappen en waarden. De positionering, uitgeschreven in een definitie, geeft de merkbelofte van Bochane weer. De vraag die we bij alles stellen is namelijk: Hoe kan ik mijzelf vandaag overtreffen?

Wij beloven met onze pay-off “Als je vooruit wil” om onze klanten vooruit te helpen, maar dit kan alleen als wij ze door en door kennen. Deze band voelt als een vriendschap. Dit is de manier waarop wij al onze relaties willen benaderen, op een relevante en vooral waardevolle manier. De pay-off is dan ook de leidraad voor de waarden en tone of voice van Bochane. De woorden samen vormen het DNA van Bochane.

Bekijk onze vacatures