Vivantes Zorggroep

Postbus 650
6160 AR GELEEN
Klik hier voor het telefoonnummer

Werken & leren bij Vivantes

Persoonlijk & betrokken

Persoonsgerichte zorg voor onze cliënten en betekenisvol werk voor onze medewerkers staan centraal bij Vivantes.

Werken bij Vivantes betekent dat je elke dag in huis komt bij de bewoners van Vivantes en hun dag tot een waardevolle dag maakt! Werken bij Vivantes gaat over samen met collega's, vrijwilligers en mantelzorgers 'van betekenis zijn' voor ouderen die hun wereld een stukje kleiner zien worden. En ervoor zorgen dat zij de zorg en aandacht krijgen die zij graag wensen, vanuit jouw professionaliteit. Zodat zij regie ervaren over als het gaat om de keuzes die zij moeten maken in de afwegingen tussen de inzet van medische zorg en ondersteuning en kwaliteit van leven.

Leren & ontwikkelen

Ouder worden doe je samen. Dat is de missie van Vivantes en de kern van onze visie op zorg. Wanneer je samenwerkt, leer je van elkaar. Daarmee blijf je in ontwikkeling.

Dat betekent dat wij als organisatie, maar óók onze medewerkers, er beter van worden wanneer onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Werken bij Vivantes betekent dan ook dat jij een zorgprofessional bent die samen met bewoners en mantelzorgers én samen met jouw collega's kansen durft te benutten, de juiste vragen stelt en goed kan luisteren. Met aandacht voor elkaar en vol positieve energie!

Kijk bij onze vacatures of je hier een baan ziet staan die past bij jouw ambities en talent. Of stuur ons een open sollicitatie waarin jij ons vertelt waarom wij jouw niet mogen laten lopen!

Neem een kijkje op onze locatie Franciscus
Of kijk mee op onze locatie Urmonderhof