DHL Nederland


ONTDEK DE WERELD VAN DHL

Wil je werken in een bedrijf met meer dan 500.000 medewerkers in ruim 220 landen? We helpen je graag de DHL vacatures en business units in je eigen regio te ontdekken.

Bekijk onze vacatures

WIL JIJ WERKEN VOOR DE GROOTSTE LOGISTIEK DIENSTVERLENER TER WERELD?

Elke vijf jaar scherpt DHL z'n strategie aan. Strategie 2025 is de leidraad waar we nu mee werken: Delivering Excellence in a Digital World. Wij zetten onze schouders eronder om de logistieke sector te vernieuwen met digitalisering. Met als doel ‘mensen verbinden en hun levens verbeteren'. Zo positioneert DHL zich als dé logistiek dienstverlener van de wereld. Excellence. Simply delivered. Dat kunnen we niet alleen.

Help jij mee om deze ambitieuze doelen te verwezenlijken?

WIE ZORGT VOOR GROTE VERRASSINGEN EN VERBETERT HET LEVEN VAN MENSEN? DAT DOE JIJ.

ONZE STRATEGIE VOOR 2025

Als koploper in de logistiek dragen wij een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid. Voor onze medewerkers, de maatschappij én het milieu. Daarom zijn deze drie thema’s permanente pijlers in onze strategie: GoGreen – GoHelp - GoTeach.

DHL Airplane - DRT polo
DHL Express

DHL EXPRESS

Wil jij werken bij het meest internationale bedrijf van de wereld? Bij DHL Express verzenden wij geen pakketten, maar verhalen naar 220 landen over de hele wereld.

Lees meer
DHL Freight

DHL FREIGHT

Binnen Freight leiden wij transport in goede banen. We voegen meerdere zendingen samen tot een te verzenden laadeenheid. Deze gaan in halve en volledige vrachtwagenladingen over land via de weg en het spoor, door heel Europa.

Lees meer
DHL Global Forwarding

DHL GLOBAL FORWARDING

Bij DHL Global Forwarding maken we samen met meer dan 500 collega's internationale luchtvracht- en zeevrachttransport en douane activiteiten voor onze klanten mogelijk. Join our DGF Community!

Lees meer
DHL Parcel

DHL PARCEL

Kom je werken bij DHL Parcel Benelux? Dan zorg je straks samen met 7.000 collega’s voor pakket- en palletvervoer in Nederland, voor consumenten en voor de zakelijke markt.

Lees meer
DHL Supply Chain

DHL SUPPLY CHAIN

Wil jij werken bij de grootste logistieke dienstverlener van de wereld? Bij DHL Supply Chain zorg jij samen met meer dan 146.000 collega's wereldwijd ervoor dat je mensen met elkaar verbindt en hun leven verbetert.

Lees meer