Pearle

Klik hier voor het telefoonnummer

Werken bij Pearle

Werken bij Pearle betekent werken bij de marktleider en dé opleider in de Nederlandse optiekbranche. Onze werk- en leertrajecten via de beroepsbegeleidende leerweg zijn toonaangevend. Wil je in de optiek aan de slag? Dan ben je bij Pearle aan het goede adres om de juiste papieren te halen en om aan de slag te gaan.

Jouw ogen, al jaren ons vak

Oogzorg is ons vak en onze passie; al ruim 60 jaar zijn wij de expert op het gebied van ogen en oogzorg en dus een vertrouwd gezicht in de winkelstraten. Onze expertise komt voort uit onze brede interesse in zorg, ogen en de ontwikkelingen in de optiekwinkel. We zijn altijd bezig met vooruitstrevende, interessante mogelijkheden en inzichten. Zoals dunnere brillenglazen, de meest moderne contactlenzen en vernieuwende apparatuur.

Pearle

Werken in onze winkels

Of je nu op zoek bent naar een baan als verkoopmedewerker, opticien of contactlensspecialist, wel of geen ervaring hebt in de optiek, nieuw op de arbeidsmarkt of al ervaren bent, wij maken graag kennis met je. Met ons aanbod in vaktechnische, verkoop- en managementtrainingen stimuleren wij jou het beste uit jezelf te halen. Bij Pearle denken we in kansen, voor jou en voor ons.

Onze collega’s in beeld

Ben jij benieuwd hoe het is om bij Pearle Opticiens te werken? Bekijk de verhalen van Jeannette, Armin, Amber en Stanley! Zij vertellen je alles over hun werkzaamheden en waarom het zo leuk is om bij Pearle te werken!