BDO

Noordhoekring 11-09
5038EJ Tilburg
Klik hier voor het telefoonnummer

BDO. Opgeteld het beste kantoor voor jou

Waar BDO voor staat

Je bent goed in je vak en hebt een gezonde ambitie. Maar een keiharde werkomgeving waar het meer om targets dan mensen gaat, is niet aan jou besteed. Gelukkig hoef je bij BDO niet te kiezen. Wij bieden de voordelen van een internationaal kantoor, maar wel met een prettige werksfeer.

Opereer op het hoogste niveau

Bij BDO opereer je op het hoogste niveau, zonder dat je werk meteen je leven overneemt. We zijn een menselijke organisatie in een zakelijke wereld. Met de vrijheid om te werken waar je wilt: bij de klant, op kantoor of thuis. Weekends die weekends zijn. En werkdruk die samen wordt gedragen.

Haal alles uit je talent

BDO is dé plek om de beste te worden in je vak. Je werkt niet op slechts één grote klant, maar kunt rekenen op een gevarieerd klantenpakket. Dus kun je in de keuken kijken van veel bedrijven. En met onze BDO Academie krijg je de kans om je alles uit je talent te halen.

Bepaal je volgende stap

Bij ons sta je aan het roer van je eigen carrière. Met eigen klanten - van multinational tot mkb, van publieke organisatie tot familiebedrijf - ben je ondernemer binnen onze onderneming. En in een omgeving wars van hiërarchie, bepaal jij wat je volgende stap is. Of welke niet.

Je werkt succesvol samen

Met zoveel verschillende disciplines, kun je over elk onderwerp wel met iemand sparren. Sterker nog, we staan bekend om onze succesvolle multidisciplinaire samenwerkingen. Als één team, werken we aan de beste oplossing voor de klant.