Bnext.nl

Ankerweg 16
1041 AT Amsterdam
Klik hier voor het telefoonnummer

Maak jij er ook meer van?

KOM WERKEN BIJ BNEXT.NL!

Bnext.nl

Een beter en schoner Nederland door zoveel mogelijk afvalstromen te hergebruiken. Afval zien wij namelijk als grondstof, bouwstof of biobrandstof. Elke dag werken we samen aan betere en slimmere manieren om deze (sloop)afval en reststromen in te zamelen, te hergebruiken en te verminderen.

Werken bij

Bij ons werk je samen met mensen zoals jij, die niet bang zijn om hun handen vuil te maken en lekker door werken. We helpen elkaar graag en zorgen voor elkaar. Het is heel normaal bij ons om even een bak koffie te halen voor iemand die het druk heeft. Dat is wat we voor elkaar doen.

Je krijgt bij ons veel vrijheid. Daarnaast kom je te werken in een organisatie waar initiatief nemen zeer gewaardeerd wordt. En als dingen anders uitpakken dan gepland, vinden we het belangrijk dat je ervan leert en de volgende keer niet terughoudend bent om fouten te maken. En als je iets nog niet kunt, dan zorgen wij ervoor dat je het leert!

BBL-werkplek of stage

Wij geloven dat als je je werk leuk vindt en de sfeer goed is, je lekkerder, bewuster en beter werkt. We willen dat je met plezier naar je stage of leerplek gaat en in de praktijk leert en ervaart waar jouw talenten liggen. Als BBL-leerling of stagiair heb je je eigen verantwoordelijkheden en ben je een volwaardig lid van het team.

Wat mag je van ons verwachten?

Korte lijnen en een grote onderlinge collegialiteit maken van Bnext.nl niet zomaar een werkgever. Collega’s staan voor elkaar klaar en dat maakt van ons een hecht team. Wij zorgen samen dat het werk gedaan wordt. Veilig werken heeft altijd onze prioriteit en dat merk je, want wij letten op elkaar.

Samen plezier maken

Om even los te komen uit de werkplaats, van de vrachtwagen of van je computer organiseren wij ook regelmatig feestjes waar de voetjes van de vloer kunnen. Zo leer je je collega’s het beste kennen.

Een kop koffie is zo gedronken

Heb je onze vacatures al gezien? Staat er op dit moment geen functie voor je tussen, maar wil je bij Bnext.nl werken? Of wil je meer informatie? Bel, e-mail of Whatsapp dan Gino Bont, onze recruiter, gbont@bnext.nl of 06 21 60 70 30.

Ik wil de vacatures van Bnext.nl zien