Cegeka

Bastion 4
3905 NJ Veenendaal

Wil je méér betekenen?

We groeien omdat de mensen die bij ons werken groeien. Omdat ze zelf ook méér uit hun carrière willen halen. Altijd beter willen worden in wat ze doen. Op die manier zijn we geworden wat we nu zijn: een familiebedrijf dat meespeelt in de top van de IT-wereld.

Bekijk onze vacatures

Een breed IT-bedrijf met hechte relaties

We bieden onze klanten een breed scala aan IT-oplossingen en consultancy op het gebied van infrastructuur, digital workplace, software, cloud, data en security. Een klantgerichte benadering zit in ons DNA: we willen niet voor, maar mét onze klanten werken. Als IT-leverancier en als trusted partner. Op die manier bouwen we hechte, duurzame relaties op, waarin we elkaar altijd verder helpen.

Het begint met goed advies

Bij Consulting kijken we samen met onze klanten vooruit. Om ervoor te zorgen dat zij meer bereiken. We begeleiden hen in hun digitale transformatie. Daarbij staan advies, implementatie en beheer altijd in dienst van hun missie. We zorgen ervoor dat onze klanten hun collega’s, klanten en burgers de optimale ervaring bieden.

Bekijk onze vacatures

Wat krijg je als je bij ons werkt?

  • Een veelzijdig speelveld voor groei, inhoudelijke uitdaging en werkplezier;
  • Werken bij een Europese IT-topspeler met ambitieuze klanten en medewerkers;
  • Een werkcultuur die is ingesteld op samenwerking en ontwikkeling;
  • Teamwork met net zulke vakprofessionals als jij;
  • Projecten, groot en klein, waar je echt een stempel op kunt drukken;
  • Bouwen aan duurzame, gelijkwaardige partnerships met klanten.

Een cultuur van samenwerken en ontwikkelen

Cegeka is tot op de dag van vandaag een familiebedrijf. Een familiebedrijf waarin samenwerking, ondernemerschap en ontwikkeling de basis zijn. Ontwikkeling niet alleen op het gebied van technologie, maar vooral ook op individueel vlak. Omdat we geloven dat wij alleen kunnen groeien als onze medewerkers dat ook doen. Daarom is een van onze grondbeginsels dat je achter jouw werk staat. En dat je leuk vindt wat je doet. We gaan graag de dialoog aan over hoe we dat waar kunnen maken. Op een informele en pragmatische manier, waardoor je alle ruimte krijgt om uit te spreken waar jij voor wilt gaan.

Top Employer 2023

Cegeka is voor het zesde jaar op rij Top Employer in Nederland. We behaalden dit certificaat door onze visie op Talent Management, waarbij we onze medewerkers uitdagende kansen bieden in een inspirerende werkomgeving.