KwikFit

Klik hier voor het telefoonnummer

Werken bij KwikFit

De persoonlijke groei en vaktechnische skills van onze mensen vinden wij ontzettend belangrijk binnen onze bedrijfscultuur. Wij bieden onze medewerkers daarom veel mogelijkheden om zich te ontwikkelen. Nu betalen wij al je opleiding en ook de interne opleidingen binnen onze eigen Academy.

Daarnaast biedt KwikFit nu dus ook de kans aan medewerkers om hun rijbewijs B te halen. Medewerkers met een vast contract krijgen daarom de totale kosten van de rijopleiding. De voorwaarde is wel, dat je tenminste drie jaar bij ons blijft werken. Bij KwikFit werken we in kleine teams en ligt onze focus niet alleen op jouw toekomst, maar op die van ons, Bij KwikFit kun je worden wat je wilt!

Bekijk onze vacatures

Wie zijn wij

In Nederland heeft KwikFit meer dan 165 filialen en 1.600 werknemers. Bij ons is iedereen Bandenspecialist. Wij verkopen, wisselen, balanceren en zorgen natuurlijk voor het uitlijnen van banden. Dit in alle soorten, maten en profielen, Wij helpen jaarlijks circa één miljoen zakelijke en particuliere klanten weer veilig op weg. Het team gevoel is groot op de filialen, dit komt ook door onze drukke bandenwisselperiodes. Tijdens deze periode slaan we als collega’s samen de handen in één om al het werk gedaan te krijgen.

Natuurlijk is dat niet het enige wat we doen, want sinds april 2022 zijn wij ook vertegenwoordigd in de fietsenbranche en opende wij onze eerste E-Bike-filiaal. Hier kunnen mensen met elektrische fiets of scooter terecht, inmiddels hebben we 10 locaties waar dit kan. In De verkoop van e-bikes vindt veel online plaats. KwikFit zorgt voor een lokaal servicepunt, onafhankelijk van de verkoper of het merk en met de snel service waarmee het bedrijf bekend is geworden. Klanten kunnen online een afspraak maken en rekenen op transparante prijzen en snelle één-uursservice.

Natuurlijk hebben we dit ook voor elektrische auto's. Dit zijn de EV-filialen, in deze vestigingen van de toekomst kun je met alle elektrische auto's bij ons terecht voor onderhoud of nieuwe banden. Wij vinden het belangrijk om onszelf continu te verbeteren en leggen daarom de lat hoog als het gaat om kwaliteit, service en klanttevredenheid.

  Uitbreiding van het auto onderhoud
  Autoruit service