Douglas Nederland

St. Annastraat 265
6525 GR Nijmegen

lachende Mensen

Over ons

Douglas, hét grootste omnichannel premium beautyplatform van Europa, is inmiddels al meer dan 200 jaar een begrip. Met ons uitgebreide beauty-assortiment van meer dan 100.000 producten online en meer dan 1.850 fysieke winkels binnen Europa, zijn we continu in beweging.

Onze focus ligt op een optimale klantbeleving en het aanbieden van exclusieve en eigen merken in moderne stores. Zo zorgen we ervoor dat Douglas zich blijft onderscheiden in de wereld van parfum, make-up, skincare en haircare.

lachende Mensen

Onze missie

Dat is 'Make life more beautiful'. Wij waarderen ieder individu en helpen iedereen om tot bloei te komen. Want zo maken we het leven mooier. Dit doen we samen met onze collega's in de stores, op het hoofdkantoor in Nijmegen en op het distributiecentrum in Oldenzaal.

Lachende mensen

Join the people behind beauty

Bij Douglas wachten we niet af tot er nieuwe trends zijn, wij creëren ze zelf. Daarom zijn wij voor onze stores en ons hoofdkantoor altijd op zoek naar nieuwe talenten die zich hierin herkennen. Help jij ons mee een wereld te creëren waarin iedereen zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelt? Join team Douglas!