Blokker

1099 BS amsterdam

Over Blokker

Blokker is al sinds 1896 met de opening van de eerste winkel een vertrouwde plek in de winkelstraat, waar de consument inspiratie en oplossingen vindt voor in en om het huis. Blokker bestaat uit een netwerk van eigen- en franchisewinkels en een groot online platform. Consumenten vinden er huishoudelijke producten van goede kwaliteit en betrouwbaarheid, tegen een scherpe prijs.

Werken en leren

Volg je een Beroepsopleidende Leerweg (BOL) of Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) in de richting van Groot- of Detailhandel, Commercie, Ondernemen of Verkoop? Dan kun je bij Blokker leren en werken tegelijk. Ga aan de slag en ontwikkel jezelf!

Als medewerker in de winkel is geen dag hetzelfde! Jij maakt dat klanten met een glimlach én een tas vol Blokker-producten jouw winkel verlaten. Samen met je collega’s zorg je dat de winkel er perfect uitziet, adviseer je klanten over het assortiment en verwerk je de vracht.

Wie aan Blokker denkt, denkt direct aan onze winkels. Maar achter een succesvolle organisatie als Blokker gaat natuurlijk een Servicekantoor schuil met een breed scala aan interessante en uitdagende functies.