Saint-Gobain Construction Products Nederland B.V.

Parallelweg 20
4878AH ETTEN-LEUR
Klik hier voor het telefoonnummer
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Wie zijn wij?

Saint-Gobain ontwerpt, produceert en distribueert materialen en oplossingen die overal terug te vinden zijn in ons dagelijks leven: in gebouwen, transport, infrastructuur en in vele industriële toepassingen. Ze bieden comfort, prestaties en veiligheid, terwijl we daarnaast de uitdaging van duurzaam bouwen en efficiënt gebruik van hulpbronnen aanpakken.

Saint-Gobain Construction Products Nederland B.V. biedt een uniek portfolio van bouwmaterialen. In Nederland werken in totaal zo’n 300 medewerkers verspreidt over de volgende business units: ECOPHON, ISOVER, GYPROC en SOLUTIONS

Saint-Gobain Isover is wereldwijd de grootste producent van isolatie-oplossingen, welke worden toegepast in zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw. Daarnaast heeft Isover een speciaal assortiment voor toepassingen in de industrie en scheepsbouw. De productielocatie van Isover Nederland is gevestigd in Etten-Leur. Hier produceren wij glaswol.

Werken bij Saint-Gobain

In alles dat wij ontwikkelen, staat de mens en haar leefomgeving centraal. Dit betekent ook dat wij het belangrijk vinden dat onze medewerkers prettig kunnen werken. De meeste tijd van de dag breng je immers door op je werk.

Van onze medewerkers verwachten wij vooral betrokkenheid. Net als in een sportteam vervult een ieder zijn of haar rol, maar we willen vooral als team een uitstekende prestatie neerzetten.

Vacatures

Saint-Gobain heeft in de Benelux ca. 4.000 medewerkers in dienst die op meer dan veertig verschillende locaties werkzaam zijn binnen de sectoren Innovatieve Materialen, Bouwproducten en Distributie. Wil je graag deel uitmaken van ons concern?

Bekijk alle vacatures right arrow icon