Continu professionals

Calculator Elektrotechniek Utiliteit (Ede)

Details van de functie

Logo Als calculator ben jij vanaf de tenderfase tot de uitvoering betrokken bij aansprekende utiliteitsprojecten op het gebied van elektrotechnische installaties zoals (nood)verlichting, licht- en krachtinstallaties, duurzame energiesystemen, communicatie- en beveiligingsinstallaties. Of je nou de berekeningen maakt in de adviesfase (voorafgaand aan het bestek) of uitvoeringsfase; jij bent van alle markten thuis. Vanwege je ruime kennis en ervaring weet jij namelijk hoe je een schetsontwerp moet maken, maar ken je ook alle ins & outs van een aangeleverd bestek. Daarnaast maak je, in samenspraak met de desbetreffende afdeling, calculaties gereed voor uitvoering op detailniveau.

Functie eisen
In je rol als calculator ben je nauw betrokken bij aanbestedingsstrategieën. Je adviseert de klant gedurende het gehele traject. Vanwege je ruime kennis & ervaring op gebied van elektrotechnische installaties weet je precies wat zowel de klant als je collega belangrijk vindt. Je analytische, kostenbewuste en nauwkeurige instelling maakt jou de calculator die wij zoeken!HBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding en/of ervaringMinimaal 2 tot 5 jaar relevante werkervaringErvaring met UAV-GCKennis van elektrotechnische installaties

Arbeidsvoorwaarden
Dit bedrijf vindt goed werkgeverschap erg belangrijk. Ze bieden je daarom, naast een passend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, ook een prettige bedrijfscultuur. Hier staan medewerkers voor elkaar klaar en zijn de lijnen kort. Daarnaast Een salaris dat aansluit bij je leeftijd, ervaring en de CAO(Persoonlijke)ontwikkelingsmogelijkhedenVrijdagmiddagborrels, jaarlijkse BBQ, sinterklaasfeest, Kick-off feest en meerEen jaarcontract met uitzicht op vast PensioenregelingBedrijfsfitnessregeling?Winstuitkering (afhankelijke)

Info over het bedrijf
Een familiebedrijf zijn betekent hier niet alleen dat de eigenaren familie van elkaar zijn. Iedereen hoort hier namelijk bij de familie. En jouw eigen familie en gezin? Die komen gewoon mee naar bedrijfsevenementen. Dát is pas een familiebedrijf en zo ben je een betrokken werkgever. Als middelgroot installatiebureau voeren ze aansprekende projecten uit, voornamelijk binnen de utiliteit. Ze zijn al jaren succesvol en winstgevend, waardoor ze stabiel blijven groeien en kunnen investeren in hun grootste kapitaal: de collega?s.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals