Integralis

Marssteden 100
7547 TD Enschede

Aandacht voor nieuw personeel vergt veel tijd.

Wij helpen daarbij.

Integralis

Uitzendbureau Integralis is een jonge uitzendonderneming die met een eeuwenoud principe werkt. Zoals het woord “Integralis” zelf al aangeeft gaat het erbij ons om dat iedere schakel in het bedrijf gelijk is aan de andere.

Of het nu gaat om ons team op kantoor of om onze collega’s die dagelijks verschillende bedrijven door heel Nederland ondersteunen.

WE DOEN HET SAMEN!

Bekijk onze vacatures

Onze vakgebieden

Commercieel en Administratief

Commercieel en Administratief

Integralis heeft een uitgebreid aanbod aan verschillende commerciële en administratieve vacatures. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een functie als administratief medewerker, salesmedewerker of accountmanager? Dan is de kans groot dat wij de baan hebben voor jou! Bekijk daarom snel onze vacatures in de branche ‘commercieel en administratief’ en wie weet kunnen wij jou binnenkort feliciteren met een nieuwe baan!

Procestechniek

Procestechniek

Op zoek naar een uitdagende functie in de procestechniek? Grote kans dat Integralis dé job heeft voor jou! Vind jouw droombaan in de procesindustie aan de hand van onderstaande vacatures. Staat jouw functie er niet tussen? Geen nood! Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we kijken graag met je mee!

Bouw

Bouw

Heb jij twee rechterhanden en ben jij op zoek naar een leuke functie in de bouw? Bekijk dan snel onderstaande vacatures. Integralis is dé aanbieder van vacatures in de bouw. Van werkvoorbereider tot timmerman: jouw droombaan vind je alleen hier!

Horeca

Horeca

Ben jij een horecaman of -vrouw in hart en nieren en ben je op zoek naar een uitdagende functie in dit prachtige vak? Zoek dan niet verder! Integralis biedt een ruim aanbod aan uiteenlopende vacatures in de horeca. Werken als kok of als bediening? Jouw horecabaan vind je bij Integralis!

Techniek

Techniek

Heb jij passie voor techniek? En ben jij op zoek naar een functie die helemaal bij jou past? Bekijk dan snel onderstaande vacatures. Wij bieden namelijk een breed scala aan vacatures in de techniek, zodat jij als vakman snel aan de slag kunt bij de leukste opdrachtgevers.

Logistiek

Logistiek

Op zoek naar een baan in de logistiek? Die vind je bij Integralis! Dankzij ons grote aanbod van vacatures in de logistiek kun jij al gauw aan het werk in de leukste functies. Logistiek medewerker, planner of heftruckchauffeur: als logistieke topper vind jij jouw baan bij Integralis!