Specsavers

Bisonspoor 3002-A401
3605 LT Maarssen
Klik hier voor het telefoonnummer

Dit is wat we doen

Elke dag is anders

De ene dag spreek je een klant met een fascinerend levensverhaal. De andere dag help je een kind over zijn angst voor een oogonderzoek heen. Het lijkt er misschien niet altijd op, maar werken in retail is elke dag anders. Bij Specsavers heeft je werk nog iets extra’s: elke dag help je mensen beter zien en horen. Ieder teamlid heeft zijn eigen expertise: van montuur- tot glasadvies en alles daar tussenin. Of misschien wil jij je meer richten op onze hoorzorg? Dat kan ook: als hoorzorgassistent ondersteun je de audicien en leer je meer over dit vak.

Wat je ambitie ook is, als jij de enthousiaste collega bent waar wij naar op zoek zijn, hebben we voor jou de juiste carrière. En we beloven dat we je altijd zullen aanmoedigen om te groeien. Zet de eerste stap en kijk of er een vacature beschikbaar is in jouw regio.

Join Specsavers

Wij hebben dingen altijd al anders dan anders aangepakt

Dat is ook hoe we zijn begonnen: in 1984 schudden we de Britse markt op door het aanbieden van betaalbare brillen voor iedereen, als eerste optiekretailer. Op die weg zijn we doorgegaan en waar wij voor staan wordt dagelijks in de praktijk gebracht door onze ruim 30.000 partners en medewerkers die wereldwijd al meer dan 31 miljoen klanten helpen.

partner

Dit is wie we zijn

#ThisIsSpecsavers

Wij zijn ambitieus, werken hard en willen altijd de beste zijn

Met deze mentaliteit begonnen optometristen Doug en Mary Perkins Specsavers in 1984 – en nog steeds is dat waar we om bekend staan.

Na al die jaren is Specsavers nog een familiebedrijf. Onze kernwaarde ‘behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden’ houdt het familiegevoel in ons DNA en is daarom het belangrijkste onderdeel van onze cultuur. Het is hoe we elkaar én onze klanten benaderen – warm, vriendelijk en informeel.

Persoonlijke groei voor iedereen

Onze kracht zit in ons team. Daarom geven wij jou de kans om tot bloei te komen – tot wat dan ook. Door persoonlijke ontwikkelingsplannen en trainingen, maar ook door winstdeling en een goede pensioenregeling. Door de mogelijkheden om te reizen voor je werk en in het buitenland te werken, tot alle middelen die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. Het maakt niet uit waar je werkt, je wordt altijd aangemoedigd en ondersteund om de beste versie van jezelf te zijn, om je verantwoordelijkheid te nemen – én om plezier te hebben in wat je doet.

Als je begint bij een van onze winkels, start je met een uitgebreide introductietraining die je alles leert over de wereld van oog- en hoorzorg, zodat je je klanten altijd goed kunt helpen. Bijkomend extraatje: veel lekkers van blije klanten!

Op onze servicekantoren is flexibel werken inmiddels ‘gewoon’ geworden, en organiseren we regelmatig leuke evenementen om je collega’s van een andere kant te leren kennen. Plezier gegarandeerd!

Bekijk al onze vacatures