Facilicom Group

Postbus 144
3100AC Schiedam
Klik hier voor het telefoonnummer

Happy people make happy people

Wat voor baan zoek jij?

Werk jij graag aan een leefomgeving waar mensen blij van worden? Dat kan, als je voor Facilicom Group kiest. Reken maar dat jouw werkplezier bij ons tot z’n recht komt. In food & catering, beveiliging, schoonmaak, installatietechniek en in zorg en welzijn. We hebben werk genoeg en binnen onze bedrijven is plek voor heel verschillende mensen. Je bent welkom bij Facilicom Group.

Bekijk alle vacatures

Facilicom Group is een familiebedrijf. Echt Nederlands van oorsprong en met een omvang waar je ‘u’ tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wij dat ook.

Wij werken samen aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen

Facilicom is een van de grootste dienstverlenende organisaties in Nederland. Gestart in het facilitaire domein hebben we inmiddels een werkterrein gecreëerd dat zich uitstrekt over verschillende sectoren. In ruim zes decennia tijd is dienstverlening onderdeel geworden van het Facilicom-DNA. De kennis en kunde, opgebouwd in facilitaire diensten, blijkt goed overdraagbaar: dat maakt dat we succesvol de stap hebben kunnen zetten naar een andere branche, waar we kansen zien om niet nieuw te zijn maar vooral vernieuwend.

Dat doen we met eigen labels, met daarachter zelfstandige bedrijven die de visie en slagkracht delen van een hybride dienstverlener met landelijke dekking.

Incluzio

Incluzio

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan. Wij bieden alle zorg en ondersteuning die iemand nodig heeft om écht mee te kunnen draaien in de samenleving. Doe je mee?

Trigion

Trigion

Trigion gaat verder dan het implementeren van standaard beveiligingsdiensten. Met een combinatie van mens, technologie en (data)intelligentie creëren wij uw veiligheid. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico’s en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico’s en uitdagingen. Ben je geïnteresseerd in het werken bij de beveiliging?

Facilicom Solutions

Facilicom Solutions

Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Als onderdeel van Facilicom Group combineren we 'hard services' en 'soft services' en geven we advies bij facilitaire vraagstukken. Als totaalaanbieder biedt Facilicom Solutions het complete pakket van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw.

Gom

Gom

Bij Gom gaat schoonmaken en hospitality hand in hand. Gom is hét schoonmaakbedrijf dat met je meedenkt en flexibel, efficiënt en uiterst vakkundig werkt. Samen met onze 8.500 schoonmaakcollega’s maken we ons hard voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. Het is pas schoon genoeg wanneer het ongewoon schoon is. We zetten de klant voorop.

Food&I?

Food&I?

Food&i: het nieuwe concept van Facilicom Group. In ons vernieuwde concept komen individuele behoeften van onze gasten centraal te staan. Food&i biedt werkgevers werknemers verschillende food & beverage-services aan zoals een restaurant, koffiebar en Foodwall op kantoor in combinatie met een app. Gaat jouw hart sneller kloppen van blije gasten, zonder impact op onze planeet?

Facilicom in beeld