Werken in de Wellness

Viskweekweg 10
8166 KJ Ernst
Klik hier voor het telefoonnummer

Samen werken aan ontspanning

Ruim 15 jaar geleden treden de eerste medewerkers in dienst bij International Wellness Resorts wat tegenwoordig bekend staat als BeWellness- the unique wellness collection. Tot op de dag van vandaag zijn een aantal van deze eerste medewerkers er nog altijd werkzaam! BeWellness vertegenwoordigt op dit moment dertien wellnessbedrijven in Nederland, België en Duitsland en telt meer dan 1.200 medewerkers.

Bekijk onze vacatures

SpaWeesp

SpaWeesp

SpaWeesp ligt in een rustige omgeving, langs rivier de Vecht en aan de rand van Weesp, vlakbij Amsterdam. Het onlangs vernieuwde wellnessresort is geheel in Mediterraanse sferen verbouwd, wat voor een vakantiegevoel zorgt. Niet alleen voor de gasten, maar ook voor het personeel.

SpaPuur

SpaPuur

Het gezellige wellnessresort SpaPuur ligt in het Noord-Brabantse Tilburg en staat bekend om haar gastvrijheid. Met meer dan 12 sauna’s en 6 baden en de ruime keuze uit behandelingen, massages en rituelen is een dagje SpaPuur voor de gast een uitgebreid dagje weg.

elysium

Elysium

Vlakbij Den Haag en Rotterdam, midden in de natuur van Bleiswijk vind je wellnessresort Elysium. Met maar liefst 19 baden en 27 sauna’s is dit het grootste resort van het westen van Nederland.

SpaWell

SpaWell

SpaWell in Peize (Drenthe) ligt op 11 autominuten van Groningen. Met meer dan 9 sauna’s en 5 baden is SpaWell een kleinschalig, gemoedelijk wellnessresort met fijne faciliteiten voor een hele dag ontspanning. Daarnaast heeft SpaWell een hoogwaardige keuken en een uitgebreid aanbod aan wellnessrituelen.

Thermen Holiday

Thermen Holiday

Thermen Holiday is een oase van rust midden in de Randstad. Vlakbij Den Haag en Rotterdam, in Schiedam ligt dit mooie resort met meer dan 12 sauna’s. Thermen Holiday is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en het is een geliefd resort bij mensen uit de Randstad.

Veluwse Bron

Veluwse Bron

Veluwse Bron in Emst ligt tussen Apeldoorn en Zwolle in. Een prachtig resort, midden in de Veluwe. Rust, ruimte en privacy staan dan ook centraal bij Veluwse Bron. Met een groot aantal sauna’s, baden en andere faciliteiten is Veluwse Bron het meest uitgestrekte wellnessresort van Nederland.

Zwaluw Hoeve

Zwaluwhoeve

De Zwaluwhoeve is een groot wellnessresort in het dorpje Hierden, vlakbij Harderwijk. Met 50.000 m aan oppervlakte heeft de Zwaluwhoeve veel faciliteiten te bieden aan haar gasten. Door de gunstige ligging in het midden van het land is het resort voor iedereen goed bereikbaar.

Thermen Barendrecht

Thermen Barendrecht

Thermen Barendrecht staat voor een uitstekende service waarbij het uitgangspunt is om de verwachtingen van de gast te overtreffen. Dit kan alleen met een team dat dagelijks met passie, energie en toewijding aan het werk is en beschikt over alle benodigde vaardigheden.

SpaSense

SpaSense

Net onder Eindhoven in de plaats Geldrop ligt wellnessresort SpaSense. Zowel binnen als buiten zijn verschillende sauna’s en baden voor de gasten. SpaSense staat bekend om haar gastvrijheid, gastronomie en familiaire sfeer. SpaSense heeft geen badkledingdagen en de gasten zijn voornamelijk terugkerende gasten.

De Valkenberg

De Valkenberg

Midden op de Posbank in het kleine dorpje Rheden (nabij Arnhem) schittert Landgoed De Valkenberg. Het landgoed wordt omgetoverd tot exclusief wellnesslandgoed. Het pand is omringd door bos, een glooiende weide en een prachtig aangelegde tuin. De karakteristieke plaatsing van het huis aan de bovenrand van de voorweide is uitzonderlijk in Nederland.

hezemeer

Hezemeer

Hezemeer werd verkozen tot mooiste sauna- en wellnesscentrum van België. In de groene omgeving van de Antwerpse Kempen kun je niet anders dan tot rust komen. Al het mooie van een dagje ontspannen komt hier samen: sauna, natuur, beauty en horeca.