Holland & Barrett Nederland

Piet Heinkade 171
1019GM Amsterdam

Werk met de kracht
van de natuur

Deel jouw passie voor natuurlijke gezondheid met de wereld om je heen.

Winkelmedewerkster Holland and Barret

Zorgzaamheid zit in onze natuur

Wij bloeien op als we werken met de kracht van de natuur. Wij inspireren onze omgeving en nemen met liefde de tijd om deskundig gezondheidsadvies te geven. Onze ogen beginnen te stralen bij gezondheidsproducten die jouw leven gezonder en mooier maken.

Groei door bij Holland & Barrett en deel jouw passie voor natuurlijke gezondheid. Wij geloven in de kracht van de natuur.

Bekijk onze vacatures
Groei met de kracht van de natuur

Over ons

Holland & Barrett is specialist in natuurlijke gezondheid. We zijn al meer dan 150 jaar actief op de Europese markt en mogen ons met trots de grootste en oudste health retailer van Europa noemen.

Met meer dan 1600 winkels over de hele wereld is Holland & Barrett een van de meest toonaangevende retailers op het gebied van voedingssupplementen, natuurlijke beautyproducten en gezonde voeding ter wereld.

Je vindt onze winkels van Nederland, België, Engeland en Ierland tot in Spanje, China, Saudi-Arabië en India. In Nederland hebben we momenteel 200 winkels, maar we blijven groeien – zowel met fysieke winkels als online.

Geschiedenis

De ambitie om Holland & Barrett een plek te laten zijn waar iedereen terecht kan voor vitamines, mineralen en andere gezondheidsproducten heeft geleid tot een snelle internationale expansie van ons van oorsprong Britse bedrijf.

Sinds de overname van gezondheidsketen De Tuinen in 2003 is Holland & Barrett actief op de Nederlandse markt. Deze overname heeft er niet alleen voor gezorgd dat het assortiment aan voedingssupplementen en sportproducten flink is uitgebreid, maar heeft ook geleid tot een verduurzaming van het winkelconcept.

Wat onveranderd is gebleven, is het uitgangspunt dat al onze producten hun basis vinden in de natuur én onze aandacht voor een persoonlijk en deskundig advies.

Winkel Holland and Barret
natuurlijke ingredienten

De kracht van de natuur

Bij Holland & Barrett geloven we in de kracht van de natuur. Daarom zijn veel van onze producten ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten die ons van binnenuit en van buitenaf kunnen verzorgen. Zo helpen we jou om je gezond van binnen én stralend van buiten te voelen.

De natuurlijke ingrediënten die wij gebruiken in onze producten hebben allemaal hun eigen, unieke eigenschappen en werking. Onze medewerkers beschikken aan een schat van kennis over deze ingrediënten en producten en delen deze kennis graag met onze klanten.

Je vindt onze winkels van Nederland, België, Engeland en Ierland tot in Spanje, China, Saudi-Arabië en India. In Nederland hebben we momenteel 200 winkels, maar we blijven groeien – zowel met fysieke winkels als online.

Persoonlijk advies

Zowel in onze winkels als online kun je terecht voor een compleet, deskundig en persoonlijk advies. Omdat iedereen anders is en daarom ook andere wensen en behoeftes heeft, hechten wij veel waarde aan het geven van een klantspecifiek advies. Wij nemen graag de tijd voor onze klanten en stemmen ons advies graag af op jouw persoonlijke situatie.

Wat ons onderscheidt van veel ander retailers, is dat al onze medewerkers – dus zowel vaste winkelmedewerkers als studenten met een bijbaan en kantoormedewerkers – intern geschoold worden. Dankzij de vele aanvullende training zijn onze medewerkers altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van natuurlijke gezondheid, verzorging en voeding.

advies
Zerowaste

Onze ambitie

Wij blijven continue op zoek naar innovatieve, kwalitatief hoogstaande producten die onze gezondheid op natuurlijke wijze op peil kunnen houden en bijdragen aan een betere wereld. Zo zijn we erg trots op ons steeds groter wordende assortiment aan clean beauty en zero waste producten en kiezen we ook met onze nieuwe verzorgingsproducten van De Tuinen voor het beste uit de natuur. De gehele lijn is lokaal geproduceerd in Nederland en de verpakkingen zijn niet alleen 100% recyclebaar, ze zijn ook gemaakt van gerecycled plastic (rPET).

Stap voor stap verduurzamen wij ons assortiment. Samen met onze leveranciers hebben wij de doelstelling om het voor onze klanten nog makkelijker te maken om duurzame en gezonde keuzes te maken. Dit is niet alleen beter voor jou, maar ook voor onze planeet. Samen kunnen we een verschil maken!