Fudura

Catharijnesingel 47
3511 GC Utrecht
Klik hier voor het telefoonnummer

Hier gaan we voor

De energiewereld verandert. En snel ook. Het net raakt steeds voller, waardoor de energiezekerheid van onze klanten ineens niet zo zeker meer is. En groeien? Dat gaat voor hun ook minder snel. Met jouw inzet helpen wij ze de verandering voor te zijn. Niet afwachten, maar samen vooruitkijken.

Dit doen we niet alleen. Samen met betrokken aandeelhouders en ruim vierhonderd collega’s – Fudurianen – zetten we ons beste beentje voor. Vanuit heel het land. Of je nu in Assen, Geleen, Veldhoven, Capelle aan den IJssel, of hartje Utrecht gaat werken.

Jouw rol binnen Fudura is dus een proactieve. Zo helpen we onze klanten met innovatieve, slimme en kostenbesparende energie-oplossingen. En met jouw kennis en ervaring blijven onze klanten de verandering voor!

Bekijk vacatures

Zo zijn we er gekomen

Met de juiste hardware, meetdiensten, slim databeheer en deskundig advies bouwen we proactief mee aan het energielandschap van morgen. Onze naam dragen we met trots sinds 12 jaar. Maar het hart van Fudura klopt al veel langer. We kennen de energiemarkt al tientallen jaren als onze broekzak. Hierdoor weten onze specialisten precies wat onze klanten nodig hebben.

Elk jaar realiseren we een stevige groei. We behouden onze uitstekende reputatie en blijven marktleider op het gebied van transformatoren, meetsystemen en data-oplossingen. Maar daar blijft het niet bij! We investeren in en realiseren oplossingen die netcongestieproblemen verhelpen. Denk hierbij aan energieopslag, zonnepanelen en EV-laadstations.

Rik Schuurman

Rik Schuurman, Senior Uitvoerder/ Werkverantwoordelijke Middenspanning, vertelt:

"Waar de uitdaging hem voor mij vooral in zit? De technische installaties. Achter elke deur van elke klant wacht steeds weer een nieuwe uitdaging op mij. Dat maakt mijn werk afwisselend en zorgt ervoor dat ik goed moet blijven opletten. Het houdt me scherp. En elke keer is het weer uitzoeken hoe iets precies werkt en wat er nodig is. Het is heel gaaf als het dan lukt om bijvoorbeeld een storing op te lossen."