High Five Health Promotion B.V.

Schinkeldijkje 18
1432 CE Aalsmeer
Klik hier voor het telefoonnummer
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

High Five Health Promotion beweegt bedrijven én medewerkers

Bekijk onze vacatures

Ons doel

Iedere dag duizenden medewerkers in beweging brengen middels beweeg- en vitaliteitsprogramma's op elk niveau. Dat is wat we doen bij High Five Health Promotion in Nederland, Duitsland, België en Engeland. Zo helpen we bedrijven én hun medewerkers gezond te houden. Ook zijn we er voor verzekeraars en hun verzekerden en helpen we hen te werken aan een gezonde en actieve leefstijl.

"We believe that a healthy lifestyle empowers people to live a more balanced life."

Werken bij een High Five Gym?

Wil je graag werken bij een van onze professionele gyms? Wij zijn regelmatig op zoek naar gemotiveerde, sportieve medewerkers die mensen graag in beweging brengen.

Kijk hieronder voor een leuke baan bij jou in de buurt. Als je vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen.

Bekijk onze vacatures

Vitaliteit

High Five Health Promotion is al vele jaren toonaangevend in het ontwikkelen van vitaliteitsprogramma’s voor het bedrijfsleven. High Five Fitness Network is een netwerk dat inmiddels is uitgegroeid tot een nationaal dekkend netwerk van 1500 sportcentra waarmee we tal van opdrachtgevers bedienen met (bedrijfs-)fitness, beweeg- en vitaliteitsprogramma’s en diverse sporten. Dit totaalpakket aan vitaliteitsdiensten vinden wij essentieel om onze opdrachtgevers volledig te kunnen ondersteunen in het vitaal krijgen én houden van hun medewerkers of verzekerden.

High Five Kernwaarden

  • Passie brengt ons verder
  • Persoonlijk(heid) werkt
  • Vooruitstrevend in onze aanpak

Bekijk onze video