Vesten Engineering

Middelerf 8a
3851 SP Ermelo
Klik hier voor het telefoonnummer
ENGINEER JEZELF
VACATURES voor ENGINEERS

Vesten verbindt

Jong, nieuw, maar met 20 jaar ervaring

VESTEN ENGINEERING is een jonge onderneming met ruim 20 jaar ervaring binnen de techniek. Wij zorgen goed voor onze medewerkers. Onze medewerkers zorgen goed voor onze opdrachtgevers. Deze filosofie zit in ons dna.

Wat is er nu mooier dan technici met elkaar in verbinding te brengen en ze te ondersteunen bij hun ontwikkeling.

Om in de uitvoering alles op rolletjes te laten lopen, is een optimale werkvoorbereiding en engineering cruciaal. Techneuten die dit in hun vingers hebben, verdienen een plek voor ontwikkeling, verbinding en vooral ook voor plezier. Kortom, een plek waar zij zich kunnen VESTEN.

VESTEN ENGINEERING is actief in tijdelijke projectondersteuning van werkvoorbereiders, BIM-engineers en projectleiders binnen de techniek. Door onze unieke aanpak voor de verschillende doelgroepen helpen wij technici verder in hun loopbaan.

Ready for take-off?

Engineer, Projectleider of Professional, bij ons ben je bovenal gewoon collega. Je weet ambitie, kennis en boerenslimheid op een goede wijze te combineren.

Werken bij VESTEN betekent werken voor de meest innovatieve opdrachtgevers in de markt. Met ruim 20 jaar ervaring binnen de techniek zijn we in staat om uitdagende projecten voor ambitieuze techneuten te vinden. Wij verbinden professionals in de techniek met ons netwerk. Zo kom jij terecht op het project dat het beste bij jou past.

Ben jij nieuwsgierig of werken bij VESTEN ook wat voor jou is?

Bekijk onze vacatures