Vesten Vaklui

Middelerf 8a
3851 SP Ermelo
Klik hier voor het telefoonnummer
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Alles draait om VAKLUI

Jong, nieuw, maar met 20 jaar ervaring

VESTEN VAKLUI is een jonge onderneming met ruim 20 jaar ervaring binnen de techniek. Wij zorgen goed voor onze medewerkers. Onze medewerkers zorgen goed voor onze opdrachtgevers. Deze filosofie zit in ons dna.

Wat is er nu mooier dan technici met elkaar in verbinding te brengen en ze te ondersteunen bij hun ontwikkeling tot echte VAKLUI.

VESTEN VAKLUI is actief in tijdelijke projectondersteuning en bemiddeling van uitvoerende rollen binnen de elektro-, installatie-, metaal -en infratechniek. Vanuit ons unieke programma VESTEN JEZELF helpen wij VAKLUI verder in de techniek.

Wij sturen alleen VAKLUI als wij zelf 100% overtuigd zijn. Onze screening en selectie is uitgebreid en streng. Daarom geven wij bij iedere inzet een garantie van twee werkdagen. Mocht het zo zijn dat binnen deze periode niet voldaan wordt aan de verwachtingen dan zullen wij geen factuur sturen.

VESTEN voor VAKLUI

Techniek is overal om ons heen. Zonder techniek is er geen innovatie en zonder innovatie is er geen vooruitgang. VESTEN verbindt! Wij verbinden VAKLUI in de techniek en zorgen zo voor vooruitgang van loopbanen, vooruitgang van opdrachtgevers en uiteindelijk voor vooruitgang in techniek.

Overzicht vacatures