Warmteservice

Van Slingelandtstraat 43
1051CG Amsterdam
Klik hier voor het telefoonnummer
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Werken bij Warmteservice

Werken bij een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf

Over warmteservice

Wie zijn wij?

Warmteservice is een familiebedrijf met 68 vestigingen door heel Nederland, een pakket-distributiecentrum in Zaandam, klantenservice in Purmerend en een drukbezochte website. Wij leveren een groot assortiment cv-ketels, (design)radiatoren, vloerverwarming, sanitair, dakbedekking, installatiemateriaal en elektra. Vanwege ons uitgebreide assortiment, vaste lage prijzen en professioneel advies weten (kleinere) installatie- en klusbedrijven en handige doe-het-zelvers ons eenvoudig te vinden.

Bij Warmteservice staan we voor elkaar klaar en zijn we bereid om elkaar te helpen. Bij ons kan je jezelf verder ontwikkelen door middel van trainingen die gericht zijn op verkooptechnieken en productkennis. Zo kan je de persoonlijke en deskundige service geven waar Warmteservice voor staat. In een klein team van 2 tot 5 personen run je de vestigingen in een relaxte en informele sfeer.

HOE EEN WERKDAG ERUIT ZIET

ALTIJD WAT TE DOEN, ALTIJD WAT TE LEREN!

Begin jouw carrière bij Warmteservice

In de technische branche zijn we al jarenlang een bekende organisatie, waar we ervoor zorgen dat alles voor de klant ‘’gewoon perfect geregeld’’ is.

Onze medewerkers hebben veel kennis van de materialen en weten daardoor onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Dit doen ze door advies te geven, mee te denken met de klant en te overleggen met collega’s. Maar deze kennis hadden de meeste medewerkers nog niet toen ze bij ons begonnen!

Bij Warmteservice hebben we een omgeving gecreëerd waarin het de bedoeling is dat je de aankomende jaren nog veel kan leren en groeien binnen de vestiging. We willen juist dat je constant iets nieuws kan leren, uitgedaagd wordt en de ruimte krijgt om te groeien. Om je te helpen met jouw ontwikkeling bieden we verschillende interne opleidingen en cursussen aan. Zo word je dé adviseur waarvoor klanten naar Warmteservice (terug)komen!

Al 55 jaar gewoon perfect gergeld - Warmteservice

Wat kan je verder van ons verwachten?

  • Een bruto maandsalaris tussen €1900-2400 (o.b.v. 40 uur), afhankelijk van de functie, leeftijd en ervaring
  • Uitzicht op een vast contract (na 2e verlenging)
  • Flexibele werktijden
  • 24 vakantiedagen
  • Fietsplan (bij vast contract)
  • Pensioenregeling
  • Interne trainingen en cursussen
  • Personeelskorting
  • Gezellig team en een goede werksfeer