DIT personeel

Filipweistraat 9a
411 CH Waardenburg

Vacatures in de Techniek-, Bouw-, Metaal- en Schildersbranche

Ben jij op zoek naar een baan in de techniek-, bouw-, metaal- of schildersbranche? Of binnen engineering? Dat komt goed uit. Wij helpen grote en kleine bedrijven in heel Nederland aan vakmensen. Soms voor korte, vaak voor lange duur. Dat betekent: maximale afwisseling en zekerheid. Voor ervaren en beginnende werknemers. Onze opdrachtgevers zijn goede bekendstaande bedrijven. Bedrijven waar je als vakman graag voor werkt.
Bekijk het vacatureaanbod

Wie is DIT Personeel

Bij DIT Personeel verbinden we vakmensen aan onze opdrachtgevers in de techniek-, bouw-, metaal- en schildersbranche. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakmensen zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele materialen voor onze vakmensen.

Werken bij DIT Personeel

Als werkgever gaan wij bij DIT altijd voor persoonlijke aandacht en verbinding. Daarom sta jij centraal en kun je in ieder geval rekenen op:

  • Stipte en correcte verloning conform (of boven) cao.
  • Complete set elektrisch flex-gereedschap van Makita.
  • Werkkleding en PBM's.
  • Uitdagende projecten bij jou in de buurt.
  • Mogelijkheid tot het volgen van (vervolg)opleidingen.
Bekijk al onze vacatures