Twence B.V.

Postbus 870
7550 AW Hengelo
Klik hier voor het telefoonnummer

Maak jij het verschil?

We werken allen met veel passie voor ons duurzame bedrijf. We zijn daadkrachtig. En hebben vertrouwen in elkaar. Onze ontwikkelkracht leidt tot innovaties. Wil jij met ons de regio verduurzamen? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Bij Twence werken 270 medewerkers. We vinden het belangrijk dat we goed voor elkaar zorgen. Als werkgever creëren we goede werkomstandigheden en krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Samen zetten we ons in voor een circulaire, schone en duurzame toekomst. Voor jou, voor je omgeving, voor Twence en voor Twente. Samen maken we het verschil!

Bekijk onze vacatures

Ontwikkelkansen en impact maken

We kijken altijd hoe het slimmer, beter en schoner kan. Dat vraagt om collega’s die breder kunnen kijken dan het eigen vakgebied en een bijdrage willen leveren aan onze ambitie. Daarom zeggen we niet wat je gaat doen, maar stellen we liever de vraag: waar ben je goed in? En wat zou je willen doen? De dynamiek binnen en buiten ons bedrijf vraagt om het ontwikkelen van vaardigheden, continu willen verbeteren, eigen verantwoordelijkheid pakken, maar ook om kostenbewust te handelen. Wil jij bijdragen aan onze ambitie? Bekijk dan onze openstaande vacatures. Een open sollicitatie sturen mag ook!

Een goede werkgever

We vinden het belangrijk om goed voor elkaar te zorgen. Daarom zetten we sterk in op een veilige werkomgeving, in het investeren in kennis en bieden we goede salaris- en arbeidsvoorwaarden. De voorwaarden download je onderaan deze pagina. Bij Twence vind je de nieuwste techniek en mega-installaties. We kijken hoe we onszelf op alle terreinen kunnen verbeteren en dus continu blijven innoveren. Dat doen we samen met kennisinstellingen, aandeelhouders en bedrijfsleven. Dus heb je een goed idee, dan krijg je de ruimte dit uit te werken.

Bekijk onze vacatures

Budget en bonus

We werken met alle medewerkers aan een extra jaarlijkse bonus. Mooie bijkomstigheid toch? Ook hebben we het Persoonlijk Arbeidsvoorwaarden Budget dat je zelf kunt inzetten voor verschillende doelen, zoals uitbetalen, fietsplan of extra verlof.

Duurzame inzetbaarheid

We vinden vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Om de collega’s langer fit te houden en ze daarmee duurzaam inzetbaar te houden, ontwikkelen we diverse programma’s en activiteiten.

Trainingen & studies

Bij Twence bepaal je zelf je carrièrepad. Omdat we een breed scala aan functies en technieken in huis hebben, kun je bij ons alle kanten op. Je krijgt ruimte om trainingen en studies te volgen, zodat je je kunt blijven ontwikkelen.

Twence personeel

Twence. Trots, energie, kracht.