IKEA B.V.

Laan van Decima 1
2031CX Haarlem
Klik hier voor het telefoonnummer
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

BILLY, KLIPPAN, ÖLGA en IVAR. Bijna elke Nederlander kent deze iconen van Zweeds functioneel en betaalbaar design. Eind jaren '70 opende IKEA haar eerste winkel in Nederland. Nu zijn er 13 winkels, waar onze 6000 collega's elke dag hard werken om het verschil te maken voor onze klanten.

Bekijk onze beschikbare vacatures

We hebben een passie voor het leven thuis. Onze cultuur is ontstaan vanuit enthousiasme, samenhorigheid en een ‘aan-de-slag’-houding. We zijn optimisten en voortdurend op zoek naar nieuwe en betere manieren om dingen te doen. Van het ontwerp van een schommelstoel die in een platte verpakking past, tot het maken van led-lampen die voor iedereen betaalbaar zijn. Onze visie is om een beter dagelijks leven te creëren voor zoveel mogelijk mensen - voor klanten, maar ook voor onze medewerkers en de mensen die bij onze leveranciers werken.

Ikea Personeel
Ikea Personeel

We geven je graag een inkijkje in wat IKEA zo bijzonder, waardevol en leuk maakt. Een inkijkje in de cultuur die we samen hebben gecreëerd, waarin iedereen welkom en even belangrijk is. Waar je dagelijks het verschil kunt maken voor jezelf, je collega’s en de wereld. Met volop mogelijkheden om je te ontwikkelen, passend bij jouw persoonlijke kwaliteiten en ambities. Waar jouw praktische creativiteit met open armen wordt ontvangen en jij zelf bepaalt hoe jouw carrière eruitziet. Want wat voor jou werkt, weet je zelf het beste.

Meer informatie over werken bij IKEA