Vodafone Ziggo

Boven Vredenburgpassage 128
3511 WR Utrecht

Werken bij VodafoneZiggo

Wij zijn VodafoneZiggo

Plezier en vooruitgang met elke verbinding. Daar draait het om bij VodafoneZiggo, elke dag weer. Met de kracht van technologie helpen we miljoenen mensen en organisaties vooruit, en versterken we de samenleving. Zo maken we positieve impact. Elke dag gaan we weer voor beter, sneller en mooier. De wereld van internet, digitale communicatie en entertainment is fascinerend. De kansen zijn eindeloos, de verwachtingen hooggespannen. Dat vraagt om mensen die zich comfortabel voelen bij complexe vragen. Gelukkig gaan onze 8.000 collega's graag elke uitdaging aan. Sluit je aan en let's enjoy the challenge together.

Solliciteer direct
Team VodafoneZiggo

Jij op je best

We zijn leergierig en ambitieus. Zijn met elkaar verbonden en vormen zo samen één groot team.

Onze ambitieuze toekomstdromen maken we alleen waar met de inzet van goede en tevreden mensen. Daarom halen we met liefde het beste in onze medewerkers naar boven. Elke dag weer. Ook bij jou.

duurzaam

Werk aan de toekomst

Elke dag maken we de wereld socialer en duurzamer. Jij kunt daar ook aan bijdragen. Sluit je aan en maak de volgende generaties trots.

Leren bij VodafoneZiggo

Onbeperkt leren en ontwikkelen

Leren doe je al sinds je geboorte. Waarom zou je er ooit mee stoppen? VodafoneZiggo geeft je toegang tot de beste trainingen en ontwikkeltools. En het leuke is: there's no limit!

Leren bij VodafoneZiggo

Kom aan boord!

Elke dag mensen verder helpen en problemen oplossen? Sluit je dan snel aan bij de andere helden van Customer Service, Retail, Monteurs en Door2Door. Je beantwoordt vragen over de allernieuwste smartphones of brengt iemands wifi weer aan de praat. Je helpt klanten bij ze thuis, in de winkel, via de chat, mail of telefoon.

Bekijk de vacatures