ROC Uitzenden

Institutenweg 39
7521 PH Enschede
Klik hier voor het telefoonnummer
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Van startpunt naar droomcarrière
samen maken we het mogelijk

Over ROC Uitzenden

ROC Uitzenden is een uitzendbureau gespecialiseerd in de werving en selectie, het uitzenden en het detacheren van personeel binnen het onderwijs. Sinds de oprichting in 2022 werken wij nauw samen met twee betrouwbare partners. Deze twee partners zijn al ruim 25 jaar actief binnen het onderwijs en de recruitmentbranche. Dit maakt ons een krachtige speler op het gebied van uitzenden binnen het onderwijs.

Naast het werken met ervaren partners in de recruitmentbranche en het onderwijs stellen we zowel de werknemers als de werkgevers centraal. Wij vinden het belangrijk om de wensen en behoeften van beide partijen te vervullen, wat bijdraagt aan een betere kwaliteit van het onderwijs. Samen gaan wij op zoek naar het startpunt van jouw droomcarrière.

Daarnaast bieden we begeleiding bij het zij-instroom traject aan. Als je jouw ervaring wilt overdragen op de volgende generatie, maar niet weet waar je moet beginnen? Geen probleem, wij ondersteunen je in dit proces van A tot Z. Tijdens dit proces helpen we je bij het zoeken naar een geschikte baan en bieden we ondersteuning waar nodig.

Bekijk onze vacatures

Certificeringen

Bij ROC Uitzenden leggen we de volledige focus op de werving en selectie van onderwijsprofessionals. We werken daarom samen met One People Services. One People Services is een volledig gecertificeerd backoffice bureau. Zij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU). Daarnaast zijn ze NEN 4400-1 gecertificeerd en zijn ze bovendien aangesloten bij de Stichting Normering Arbeid (SNA). Met deze certificeringen krijg je de zekerheid die je als opdrachtgever nodig hebt dat de bepalingen van de CAO en wettelijke bepalingen correct worden uitgevoerd. Het biedt ook zekerheid op een correcte uitvoering van de verloning en het doen van alle afdrachten die uit de verloning voortkomen.

Naast de samenwerking met een backoffice bureau, zijn al onze vaste medewerkers in het bezit van het SEU-certificaat. Het SEU-certificaat biedt opdrachtgevers en uitzendkrachten extra zekerheid over de kwaliteit van uitzendorganisaties en hun medewerkers.

Werving en selectie

Bij het opbouwen en laten groeien van je bedrijf is het vinden van de juiste mensen van onschatbare waarde. Het wervings- en selectieproces speelt een cruciale rol bij het aantrekken en selecteren van talentvolle individuen die je organisatie naar nieuwe hoogten kunnen brengen. Bij ROC Uitzenden begrijpen we het belang van effectieve werving en selectie.

Wat maakt ons wervings- en selectieproces uniek?

Maatwerk en aandacht

Elk bedrijf is anders en heeft unieke behoeften. Daarom geloven we in een op maat gemaakte aanpak voor werving en selectie. We luisteren naar de specifieke vereisten, bedrijfscultuur en doelen, zodat we een diepgaand inzicht krijgen in wie je precies nodig hebt. Dit stelt ons in staat om een selectieproces op te zetten dat perfect aansluit bij je organisatie.

Uitgebreid netwerk

Met ons uitgebreide netwerk en ervaring hebben we toegang tot een breed scala aan getalenteerde professionals in verschillende vakgebieden. We streven ernaar om de beste kandidaten te vinden die passen bij de specifieke functieprofielen en organisatorische behoeften. Of het nu gaat om het vinden van ervaren professionals of het ontdekken van verborgen talent, we hebben de expertise om je te helpen.

Grondige screening

We begrijpen dat het vinden van de juiste kandidaat verder gaat dan alleen het matchen van vaardigheden en ervaring. We voeren grondige screenings uit om de persoonlijkheid, motivatie en culturele fit van elke kandidaat te beoordelen. Dit helpt ons om de beste match te vinden, zowel op professioneel als op persoonlijk niveau, zodat je nieuwe medewerker naadloos in je team kan integreren.

Ondersteuning gedurende het proces

Ons werk stopt niet bij het identificeren van geschikte kandidaten. We begeleiden je tijdens het hele wervings- en selectieproces, van het opstellen van aantrekkelijke vacatureteksten en het uitvoeren van interviews tot het doen van referentiecontroles en het onderhandelen over salarisvoorstellen. Wij zijn jouw partner op elk moment en zorgen ervoor dat het proces soepel verloopt.