Hans Anders

Klik hier voor het telefoonnummer

Zoek je écht wat anders?

Bij Hans Anders houden we ervan mensen positief te verrassen, het net even Anders te doen en daardoor op te vallen. We doen alles met een glimlach en zorgen er samen voor dat de aanschaf van een bril of hoortoestel iets leuks is.

Opticien, audicien, verkoopmedewerker, storemanager, marketeer, call center agent of orderpicker: wij maken allemaal Hans een beetje Anders. Dat doen we al vanaf het begin. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor vakkundige oog- en hoorzorg en goede kwaliteit brillen, lenzen en hoortoestellen, maar dan voor minder geld. Omdat wij vinden dat zicht en gehoor betaalbaar moet zijn voor iedereen.

Pand van Hans Anders

Gezocht: collega’s die kansen zien!

Kom je net van school, werk je al een tijdje in een winkel of een andere branche? Wij zoeken niet alleen opticiens en audiciens mét een diploma, maar óók stagiaires en nieuwe collega’s zonder diploma. Bij ons draait het om jouw mentaliteit. Breng gewoon jezelf mee, wij zorgen voor een leuke functie én voor een interessante opleiding. Bij Hans Anders kun je jezelf constant blijven uitdagen om iets nieuws te leren. We helpen je graag om nieuwe kansen te blijven zien. Om te groeien in je vak én als mens.

Zie jij een leuke baan en/of een opleiding bij Hans Anders wel zitten? Bekijk hier onze vacatures of lees de verhalen van collega’s over de stappen die zij hebben kunnen maken.

Personeel

Ben jij Anders? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk onze vacatures