DSG

Laagraven 44
3439 LK Nieuwegein

Met onze merken en meer dan duizend collega's leveren we aan bouwend Nederland. Samen met onze klanten en leveranciers maken we de wereld iedere dag weer mooier en duurzamer. Dat is DSG.

Met onze merken en meer dan duizend collega's leveren we aan bouwend Nederland. Samen met onze klanten en leveranciers maken we de wereld iedere dag weer mooier en duurzamer. Dat is DSG.

Onze merken

logo Stiho

Stiho is de groothandel in bouwmaterialen, hout, plaat, ijzerwaren en gereedschappen. We zijn thuis in de bouw. We zijn er voor alle aannemers in verbouw, onderhoud, renovatie en kleinschalige nieuwbouw.

logo Bouwmaat

Bouwmaat is de groothandel voor eigen bazen in de bouw. Voor elke klus, van klein tot groot: wij hebben het in huis. We zijn er voor professionele bouwers en helpen ze het beste uit hun bedrijf te halen.

logo Baars en Bloemhoff

Baars & Bloemhoff verkoopt decoratief plaatmateriaal aan meubelmakers en interieurbouwers. We worden enthousiast van mooi gemaakte interieurs van winkels, kantoren, horeca en andere publieke ruimtes.

logo Broeinest

Broeinest is de materialenbibliotheek en ontmoetingsplek voor makers en ontwerpers van fysieke omgevingen. Een plek waar je geadviseerd wordt over de nieuwste materialen, geïnspireerd raakt door textuur & kleur, je netwerk vergroot en kunt werken aan je projecten.

Samen bouwen aan beter!

De missie van DSG is ‘Samen bouwen aan beter’. Dat doen we al bijna honderd jaar, met drie sterke formules en zo’n 1000 collega’s.

We willen inspireren in duurzaam en digitaal ondernemen. Dat betekent dat we volop werken aan het duurzamer maken van ons assortiment en ons bedrijf. Digitalisering helpt ons om sneller, slimmer en meer klanten te helpen op de manier zoals zij dat willen.

Dat doen we op onze eigen manier en samen met jou: DSG wil beste werkgever zijn, met oog kwaliteiten en talenten van iedereen. Ons streven is een bedrijf met betrokken en gemotiveerde werknemers, die de tijd van hun leven hebben bij DSG. Ook dat is ‘Samen bouwen aan beter’.