Kwantum


Vacatures bij Kwantum

Bekijk onze vacatures

Leuk dat je hier bent!

In bijna elk huis staat, hangt of ligt wel iets van Kwantum. En dat is niet zomaar, wij maken eigentijds wonen bereikbaar voor iedereen. Om morgen het verschil te kunnen maken voor onze klanten, maken we vandaag het verschil voor onze collega's. Wij zijn één team. We zijn eigenzinnig, ondernemend en doen alles voor de klant. We werken met veel plezier en er is altijd ruimte voor eigen initiatief. We zien kansen en denken in oplossingen. Werk je bij Kwantum dan krijg je volop ruimte voor groei. Voel jij je straks ook thuis bij ons?

Eigentijds wonen voor iedereen

Iedereen kent Kwantum. We maken eigentijds wonen bereikbaar voor iedereen. Bij Kwantum werken we met ruim 1700 collega’s. Dit doen we vanuit onze distributiecentra in Tilburg en Diessen, bij de klant thuis en op kantoor. En natuurlijk in onze 110 winkels en de webshop! Elke dag werken we met veel plezier in onze verschillende teams om het voor onze klanten mogelijk te maken van hun huis een echt thuis te maken. Daar maken we ons hard voor, daar zijn we trots op.

Onze Missie

Kwantum biedt haar klanten de beste en meest actuele wand-, raam- en vloerproducten om hun huis volledig aan te kleden, geïnstalleerd door professionals, voor de laagst mogelijke prijs. Wist je bijvoorbeeld dat achter 1 op de 4 ramen in Nederland gordijnen van Kwantum hangen? Dat is waar we voor staan. Dat doen we. Dat zijn we. Samen zijn we Kwantum.

Onze Waarden

Wij zijn één team. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. We werken met en aan een team waarin iedereen zich thuis voelt en nét dat stapje extra zet. Hiervoor maken we keuzes die ons merk uniek maken. Dat doen we altijd klantgericht, ondernemend én een tikkeltje eigenzinnig. We houden het graag eenvoudig en helder. Voel jij je straks thuis bij ons?

Ons Merk

We hebben een breed assortiment eigentijdse producten tegen een voordelige prijs en bieden onze klanten een unieke persoonlijke service. We zijn bereikbaar en betrouwbaar. Om dit te kunnen waarmaken, werken we iedere dag samen. Als team gaan we voor innovatie en het beste resultaat. Daar zijn we trots op. Benieuwd naar ons merk?

Iedereen is welkom

We willen dat iedereen zich thuis voelt bij Kwantum. We doen het graag op onze eigen manier. Dat kan alleen als iedereen zichzelf mag zijn. Daar hoort een open organisatie bij waar iedereen gelijke kansen krijgt. En waar iedereen zich gewaardeerd en gehoord voelt. In een prettige en veilige werkomgeving. Samen zijn we Kwantum.

Alle vacatures Sfeer afbeelding Stedin