Leen Bakker


Kom werken bij
Leen Bakker!

Bekijk onze vacatures

Dit zijn wij

Leen Bakker is dé woonwinkel voor iedereen. Om morgen het verschil te kunnen maken voor onze klanten, maken we vandaag het verschil voor onze collega’s. We werken in teams waarin iedereen zich thuis voelt en nét dat stapje extra zet. We fiksen het samen. Werk je bij Leen Bakker dan krijg je volop ruimte voor groei. Voel jij je straks ook thuis bij ons?

Waar voel jij je thuis?

Bekijk onze vacatures

Voel je thuis in ons huis

Leen Bakker is dé woonwinkel voor iedereen. Sinds 2020 maakt Leen Bakker samen met Kwantum deel uit van de Homefashion Group. Mede door de gezamenlijke ontwikkel- en inkoopkracht is er een efficiënte organisatie en zijn beide merken helemaal ‘on trend’ met altijd scherpe prijzen. Bij Leen Bakker werken we met ruim 2500 medewerkers in 170 winkels, distributiecentra, transport, op kantoor en bij de klanten thuis. Elke dag werken we met veel plezier in onze teams om het voor onze klanten mogelijk te maken van hun huis een thuis te maken. Wij zijn een no-nonsense club. We maken waar wat we beloven. Daar maken we ons hard voor, daar zijn we trots op. Dat doen we samen. Verspreid door heel Nederland groeien we in rap tempo.

Leen Bakker biedt een breed assortiment aan betaalbare producten en een unieke persoonlijke service voor de klant. We hebben daarbij grote ambities als omnichannel retailer én als werkgever. Deel jij die ambitie met ons? We werken in teams waarin iedereen zich thuis voelt en nét dat stapje extra zet. We fiksen het samen. Werk je bij Leen Bakker dan krijg je volop ruimte voor groei.

Voel jij je straks ook thuis bij ons? Ontdek jouw droombaan.

Nieuwsgierig wat wij jou te bieden hebben?

Alle vacatures

Iedereen is welkom

Wij zijn nuchter en oprecht. We willen dat iedereen zich thuis voelt bij ons. Dat past bij Leen Bakker. Daar hoort een open, inclusieve organisatie bij waar iedereen gelijke kansen krijgt, en waar iedereen zich geaccepteerd, gewaardeerd en gehoord voelt. In een prettige en veilige werkomgeving. We maken waar wat we beloven. Niet alleen naar de klant, maar ook naar elkaar als collega’s. We fiksen het samen. Want wij zijn zo goed als de mensen waarmee we werken.

Werk je bij Leen Bakker dan krijg je ruimte voor groei. Daar maken we ons hard voor, daar zijn we trots op. Samen gaan we vol gas vooruit voor een optimaal resultaat. We werken in teams waarin iedereen zich thuis voelt en nét dat stapje extra zet. Met lef. Zodat we allemaal op eigen wijze invulling kunnen geven aan onze missie om van ieder huis een thuis te maken.

Jouw toekomst bij Leen Bakker

Om morgen het verschil te kunnen maken voor onze klanten, maken we vandaag het verschil voor onze collega’s! Ons succes begint bij jou. Want wij zijn zo goed als de mensen waarmee we werken. Dus wij zien jou. We zien wat je al kunt, maar we kijken ook naar je mogelijkheden voor groei. Daar spelen we samen op in. We stimuleren je ontwikkeling door hierin te investeren.

Jouw ambities zijn de onze, en we hopen dat dit andersom ook geldt: dat jij je inzet om onze ambities als team te verwezenlijken. Dan kunnen we samen bouwen aan jouw toekomst. Werk je bij Leen Bakker, dan krijg je ruimte voor groei.

Waarom werken bij Leen Bakker?

  • Ruimte voor persoonlijke groei
  • Een fijne werkomgeving
  • Vakinhoudelijke trainingen
  • Extra’s waarmee je kunt thuiskomen
Bekijk onze vacatures