Stedin


WERKEN BIJ STEDIN

GENOEG TE DOEN

Werken aan een leefwereld vol energie

Doe je mee?

Bij Stedin stropen we onze mouwen op voor een duurzame wereld. Door te zorgen voor een betrouwbaar energienet en door ondertussen te werken aan de energietransitie. Er zijn kleinere uitdagingen. Maar samen gaan we ervoor. Hoe onze collega’s het vinden om bij Stedin te werken? Die vraag levert ons tweede jaar op rij de onderscheiding Worldclass Workplace op - Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap!

De trotspunten van onze collega’s? Werksfeer, ontwikkelingsmogelijkheden en onze arbeidsvoorwaarden. Alleen met tevreden collega’s maken we van Stedin zo’n mooie plek om te werken. En daar krijgen we nieuwe energie van! Doe je mee?

Toon alle vacatures

Genoeg te doen bij Stedin

Maar wat dan?

Genoeg te doen bij Stedin

Doe je mee?

Elke dag 24/7 energie transporteren en ondertussen werken aan de energietransitie. Er zijn kleinere uitdagingen. Maar samen pakken we ’m op. Woonwijken, industrieën, ziekenhuizen, de enorme Rotterdamse haven. We werken elke dag knetterhard aan een netwerk waar iedereen op kan vertrouwen. En ondertussen werken we hard aan de energiewereld van de nieuwe energiegeneratie. Genoeg te doen dus. Doe je mee?

Solliciteer direct
Sfeer afbeelding Stedin