Streetwise

Groenmarktstraat 57
3521 AV Utrecht
Klik hier voor het telefoonnummer

Wij creëren kansen voor iedereen die durft

Bij Streetwise hebben wij een energieke werkomgeving gecreëerd waarin je kunt groeien, uitgedaagd wordt en waar plezier een must is.

Zekerheid van groei

Goed betaald

Flexibele Werktijden

Genieten met leeftijdsgenoten

Werken bij Streetwise

Of je nu op zoek bent naar een flexibele (bij)baan, je eigen toko wil runnen als salesmanager, flink wilt bijverdienen of simpelweg wilt uitblinken in de sales, WE GOT YOU! Als jij uit je comfortzone durft te stappen gaan wij met jou alle uitdagingen aan!

Vacatures

Wie zijn wij?

Streetwise is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in fondsenwerving voor goede doelen. Ons bedrijf ademt gezelligheid en passie voor het realiseren van positieve impact in de wereld. Het maakt niet uit waar je hebt gewerkt of welke opleiding je hebt gevolgd, bij Streetwise kijken we naar jouw potentieel en krijg je de ruimte om je te ontwikkelen binnen het bedrijf.

Durf jij?

Streetwise staat voor plezier, (persoonlijke) groei en respect. Voor Streetwise geen betekenloze begrippen, maar onze referentie waar we alles aan toetsen wat we doen. Want alleen dan geloven we erin dat we écht iets te bieden hebben, en daadwerkelijk kansen creëeren voor iedereen die durft!