Leen Bakker Nederland BV

Bijbaan/ Hulpkracht weekdagen/weekend 3-12 Rotterdam Kieboomplein

  • Vacature
  • Parttime baan
  • Bijbaan
  • Tijdelijk
VMBO
  • Zuid-Holland
Rotterdam
15 oktober 2019
1 januari 2020

Details van de functie

Logo Dit is je op het lijf geschreven

Je steekt graag je handen uit de mouwen en je bent de steun en toeverlaat van ons winkelteam. Je werkt op flexibele tijden parttime of je combineert je werk als bijbaan met je studie. Als je nog studeert, overleggen we regelmatig over je beschikbaarheid en houden we rekening met je lesrooster. Je vindt het leuk om te klanten te adviseren bij het inrichten van hun huis en stapt op hen af. Goederen die bij jouw winkel binnenkomen, presenteer je volgens het schappenplan in de winkel. Onze klanten staan op 1 en we werken hard, maar binnen onze hechte winkelteams is er zeker ook ruimte voor gezelligheid.

Hier zijn wij trots op

Leen Bakker is d woonwinkel voor iedereen. Dat zijn we sinds 1918. We zijn trots op onze ondernemersgeest. We ontdekken nieuwe trends en maken die voor alle klanten beschikbaar. Dat is onze kracht. Bij alles wat we doen vragen we ons af: kan het goedkoper, kan het slimmer? Daar werken we dagelijks aan. In 170 winkels in Nederland en Belgi. In onze webshop, op ons servicekantoor en onze distributiecentra. En we mogen dan 100 jaar oud zijn - we bruisen van de energie. Ben jij die gedreven kandidaat die staat te trappelen om met ons mee te bouwen aan onze onze groeiambitie?

Dit heb je in huis

Je bent een energieke aanpakker en van nature klantvriendelijk. Je vindt het leuk om met en vr mensen te werken. Ervaring als vakkenvuller, hulpkracht of verkoopmedewerker in bijvoorbeeld een supermarkt is een voordeel, maar ook als je op dit moment een hbo- of wo-studie volgt, ontvangen we je sollicitatie graag.

Daar kun je mee thuis komen

  • Een fijn marktconform all-in salaris: je hoeft dus nooit te wachten op je vakantiegeld en ook vakantiedagen worden direct omgerekend in geld. Dit ga je per uur verdienen:
16 jaar 4,12
17 jaar 4,72
18 jaar 5,67
19 jaar 6,57
20 jaar 8,36
21 jaar 10,14
Vanaf 22 jaar 11,93
  • Eindelijk een baan waar je je drive in kwijt kunt
  • Samenwerken met een omnichannel-team bij een van de grootste woonwinkels van Nederland en Belgi
  • 15% personeelskorting in onze winkels
  • Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Leen Bakker Nederland BV
Contactpersoon:
Valerie Berkes
E-mailadres: