Eshgro

Afstudeerder ICT MBO4 met HBO aspiraties

  • Vacature
  • Stageplaats
MBO
  • Noord-Brabant
  • Limburg
  • Gelderland
Boxmeer
24 november 2019
31 augustus 2020

Details van de functie

Ben jij de ambitieuze 4e jaars MBO4 ICT student met HBO Cloud aspiraties?

Wie zijn we
Wij zijn Eshgro, een cloud service provider die bedrijven begeleidt in hun transitie naar de cloud om een moderne, digitale werkplek te creëren. Onze dienstverlening draait niet om technologie, maar om het creëren van waarde en klanttevredenheid. Hierbij stellen wij veiligheid, flexibiliteit en transparantie voorop en zien we IT als een middel om groei te realiseren. Met onze Cloud Configurator, een catalogus van 700 business applicaties, helpen wij onze klanten in 7 stappen naar de cloud!

Het overtreffen van verwachtingen, een ‘can do’ mentaliteit en het hebben van plezier in je werk, omschrijven onze cultuur. Er worden regelmatig uitjes en borrels georganiseerd. Ook is er genoeg tijd voor een potje tafeltennis of een gezellige lunch met collega’s. Wij hebben een ambitieuze groeidoelstelling. Daar kunnen we jou, 4e jaars MBO4 ICT, goed bij gebruiken.

Wat ga je doen
Eerst kom je bij ons afstuderen. Samen met de teamleider maak jij afspraken over je opdracht. Ben je na het afstuderen nog steeds enthousiast over Eshgro en Cloud? Dan kan je bij ons aansluitend studeren voor je hbo-bachelor en tegelijk al écht aan het werk in de snelgroeiende Cloud sector. Wij bieden jou dan een leerwerkbaan aan. Je volgt dan 2 dagen per week college bij Hogeschool Utrecht (Bacheloropleiding System Networks & Cloud Engineering ) en werkt en leert de rest van de week bij ons. Gedurende vier jaar doorloop je meerdere afdelingen binnen onze organisatie zodat je de lesstof direct kunt toepassen. Praktijkgerichter kan je opleiding niet zijn!

Wat heb jij te bieden
Je bent een ambitieuze en enthousiaste MBO4 ICT student. Je beschikt over doorzettingsvermogen om het studeren en het werken te kunnen combineren. Uiteraard heb je een bovengemiddelde interesse in Cloud en cloudoplossingen.

Wat mag jij van ons verwachten
Plezier op de werkvloer! We bieden een werkomgeving waar jij de mogelijkheid hebt voor veel eigen inbreng. Je komt terecht bij een laagdrempelige organisatie, je kunt bij iedereen terecht, wanneer je vragen hebt of koffie 😉. Tijdens het afstuderen ontvang je een passende stagevergoeding. Indien je aansluitend kiest voor het duale traject HBO Cloud, dan krijg je een vierjarig contract, salaris vanaf dag één en de ruimte om je HBO opleiding te volgen. En na ieder succesvol afgerond studiejaar, betalen wij bovendien je studiekosten terug.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Angelique Nijssen
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Eshgro gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.