Continu professionals

Werkvoorbereider Nieuwbouw (Deventer, ?4.100 p.m.)

Details van de functie

Logo In het voortraject ben jij verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van het project, of dit nou om een utiliteit, woningbouw of transformatie project is. Jij krijgt energie van het goed regelen en alles in kaart brengen van kwesties. Van de inkoop van materialen tot contact met opdrachtgevers en leveranciers leggen, het flexibel regelen van zaken kan jij als geen ander. Vanaf het ontwerpmoment tot de realisatiefase van een project, ben jij en je team betrokken. Je bent een echte bouwer en wil voor je werk, net die extra stap zetten. Hierdoor ben jij onderscheidend en kan jij met trots vertellen, dat jij hebt meegeholpen aan het realiseren van dat geweldige project in de omgeving van Deventer. Met de ervaring als werkvoorbereider, ben jij bekend met programma's als Autocad, Revit en wellicht wel BIM. Deze vaardigheden neem jij mee in het succes van je prestaties.

Functie eisen
Heb jij naast een MBO/HBO Bouwkunde diploma ook nog enkele jaren ervaring als werkvoorbereider, of kom jij net van school en wil je jou eerste bouwkundige stap gaan zetten, dan kom je voor deze functie in aanmerking. Ben je daarnaast ook nog eens communicatief vaardig en is bouwen je passie, dan wordt je graag verwelkomd bij deze innovatieve ontwikkelende aannemer in Deventer.

Arbeidsvoorwaarden
Een salaris tussen de EUR3700 en EUR4500 op basis van kennis en ervaringGoede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Bouw UTA25 Vakantiedagen en tevens 15 ADV dagenEen laptop en smartphone van de zaakAls je breder ingezet kan worden, is een auto bespreekbaar

Info over het bedrijf
Deze ontwikkelende aannemer bouwt met het oog op de toekomst. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel, waarbij er veel waarde wordt gehecht aan de werknemers. Er heerst een laagdrempelige cultuur, waarbij iedereen met elkaar in verbinding staat. Mocht je geļnteresseerd zijn in deze functie of heb je vragen hierover? Neem dan contact met mij op en dan zal ik je telefonisch te woord staan.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals