Continu professionals

Calculator (Achterhoek, ?4.100 p.m.)

Details van de functie

Logo Een bouwkundig calculator, wie houdt van flexibiliteit, vrijheid en ontwikkeling. Spreken deze termen jou aan, dan ben ik naar jou opzoek. Als calculator ben je verantwoordelijke met jou collega voor de calculatie werkzaamheden van verschillende afdelingen. Dit zorgt ervoor dat elke dag anders is en je werkweek lekker dynamisch blijft. Het kan verschillen van kleine tot grotere calculatie projecten, waarbij de focus op de kwaliteit ligt. Denk hierbij aan vastgoed van woningen en utiliteitsgebouwen. De vrijheid en flexibiliteit varieert van een bespreekbaar dienst verband tussen de 24 en 40 uur. In deze functie, heb je dagelijks contact met het uitvoerend personeel om samen de prijsvorming te bepalen en sta je constant in contact met onderaannemers en leveranciers. Wat verder deze functie zo mooi maakt, is de afwisseling tussen het binnen en buiten werk, je gaat ook naar locaties toe en doet daar opnames, om zo een zo goed mogelijke calculatie te maken.

Functie eisen
Ben je net afgestudeerd in bouwkundige richting of heb je al enige jaren ervaring in de bouwbranche, dan kom je in aanmerking voor deze functie in het mooie Achterhoek. Verder ben je communicatief vaardig, weet je prioriteiten te stellen en verlies je nooit de kwaliteit uit het oog.

Arbeidsvoorwaarden
Als bouwkundige calculator bij deze middelgrote aannemer in de Achterhoek, mag je rekening houden met;Een bruto maandsalaris tussen de EUR3.100 en EUR4.100, o.b.v. kennis en ervaring.Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Bouw UTA.25 Vakantiedagen en teven 15 ADV dagen.Een laptop en een smartphone van de zaak.Veel doorgroeimogelijkheden.

Info over het bedrijf
Deze innoverende middelgrote aannemer in de Achterhoek heeft een laagdrempelige cultuur. Iedereen is welkom en je kan overal naar binnen lopen. Doordat het bedrijf blijft groeien, hechten ze veel waarde aan geambieerde werknemers, wie staan te popelen om door te groeien binnen de organisatie. Ze kijken naar de toekomst en willen graag investeren in haar personeel. Mocht je interesse en/of vragen hebben over deze vacature, sta ik je graag te woord!?: [klik hier voor het telefoonnummer] ?? : [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals