Nieuw! Bbl-opleiding Tegelzetter

22 mei 2024

In de bouw is er altijd dringend behoefte aan goed opgeleide vakmensen. Met alle nieuwbouw-, renovatie-, en afbouwprojecten zijn kundige tegelzetters dan ook hard nodig. Daarom biedt Gilde Opleidingen vanaf schooljaar 2024/2025 de bbl-opleiding Tegelzetter aan via Bouwmensen in Horst.

Over de opleiding
In twee jaar tijd word je – in dienst van Bouwmensen Horst – opgeleid tot expert op het gebied van alle tegelwerkzaamheden. Je leert alles over het aanbrengen van tegels, specie, voegen, lijmen en tegels snijden. Daarnaast leer je tekeningen te lezen én te werken volgens instructies, patronen en figuren. Je werkt samen met collega’s of juist zelfstandig op veel verschillende plekken. Zo werk je in de nieuwbouw, renovatie of afbouw. Eén dag per week ga je naar school om jouw praktijkkennis aan te vullen met theorie op locatie Gebr. van Doornelaan in Horst.

Over Bouwmensen
Bouwmensen is een coöperatieve vereniging van bouw- en infra-opleidingsbedrijven. In Horst worden alle opleidingen samen met Gilde Opleidingen getoetst en verzorgd. Bouwmensen biedt alles om een bouwopleiding af te ronden en een mooie toekomst in de bouw te starten.

Over jou
Beschik je over een flinke dosis ruimtelijk inzicht, ben je nauwkeurig, fit en ben je echt een doorzetter? Kun je zowel goed zelfstandig als samen met collega’s werken? Wil je tegelijkertijd werken én leren? Dan is deze opleiding misschien iets voor jou!