De Talentverbinders

Insitutenweg 39
7521 PH Enschede

Welkom bij De Talentverbinders!

Bij De Talentverbinders geloven we in de kracht van mensen en de unieke talenten die iedereen met zich meebrengt. Wij zijn een toegewijde recruitment organisatie gevestigd in het bruisende Overijssel, gespecialiseerd in de werving en selectie van hooggekwalificeerd personeel voor onze gewaardeerde partners.

Waarom kiezen voor De Talentverbinders?

  • Persoonlijke aandacht: Bij ons ben je geen nummer. We luisteren naar jouw ambities en behoeften, en we matchen je met de juiste kansen.
  • Breed netwerk: Ons uitgebreide netwerk van werkgevers betekent dat we toegang hebben tot de meest interessante vacatures in diverse sectoren.
  • Professioneel advies: Onze experts in loopbaanbegeleiding staan klaar om je te helpen bij het scherpen van je vaardigheden, het opstellen van een overtuigend CV en het voorbereiden van je sollicitatiegesprekken.
  • Flexibiliteit: We begrijpen dat je leven druk is. Daarom bieden we flexibele werkopties die passen bij jouw schema.
  • Groei en ontwikkeling: Jouw succes is ons succes. We ondersteunen je in jouw groei, zowel persoonlijk als professioneel.

Het startpunt van jouw droomcarrière

Bij De Talentverbinders begrijpen we dat jouw carrière meer is dan alleen een reeks banen. Het is een avontuur vol kansen, groei en succesverhalen die nog geschreven moeten worden. Of je nu een doorgewinterde professional bent op zoek naar een nieuwe uitdaging of net begint aan je loopbaan, wij zijn er om jou te begeleiden op jouw weg naar succes.

Sollicitatieproces

Contact

Bij De Talentverbinders begrijpen we dat jouw carrière meer is dan alleen een reeks banen. Het is een avontuur vol kansen en groei.

Kennismaking

De kennismaking zal plaatsvinden op onze vestiging in Deventer of Enschede. Tijdens dit gesprek zullen ingaan op de gesolliciteerd vacature.

Contractvoorstel

Gefeliciteerd! Je bent aangenomen voor de functie. We zullen de arbeidsvoorwaarden met je bespreken en je overeenkomst in orde maken.

Gesprek met opdrachtgever

Nadat we je hebben voorgesteld aan de opdrachtgever en er sprake is van een match, zullen we een gesprek inplannen met de opdrachtgever.

Contactbehoud

De Talentverbinders staan altijd klaar om je te helpen. Je bent ook altijd welkom om langs te komen op één van onze vestigingen.