De Bruin Tankbouw B.V.

Marketing & sales medewerker (20-24 uur)

  • Vacature
  • Parttime baan
  • Vast contract
HBO
  • Gelderland
Zupthen, Apeldoorn, Uddel
21 januari 2021
31 mei 2021

Details van de functie

Dit ga je doen
Als marketing & sales medewerker zijn de werkzaamheden divers en ben je breed inzetbaar voor onze twee organisaties; De Bruin Tankbouw en G2energy. Het is een nieuwe functie waarbij jij de afdeling marketing gaat opbouwen en onderhouden. De sales afdeling van de Bruin Tankbouw zul jij ondersteunen. Dit alles vanaf onze locatie in Zutphen. Een greep uit de werkzaamheden:

Marketing
- Marketingactiviteiten in de breedste zin van het woord zoals bijvoorbeeld beursdeelname organiseren, nieuwsbrieven, ontwerpen van brochures/banners/beurswanden e.d.
- Beheren van de social media kanalen en de bedrijfswebsites waarbij jij de content maakt, traffic genereert, foto’s opmaakt en bewerkt.

Sales
- Key account user voor het beheer van het CRM systeem Ridder iQ.
- Coördinatie huurmachines (planning, beheer, bezetting, klantcontact, offertes, contracten, coördinatie onderhoud, logistieke afhandeling).
- Opzet en beheer van archief waaronder offerte- en orderdossiers.
- Telefonische acquisitie en het onderhouden van contacten met klanten.

Dit breng je mee
Als marketing & sales medewerker ben jij creatief, flexibel en werk je gestructureerd en zelfstandig. Je hebt een no-nonsense mentaliteit en bent sociaal en je neemt je verantwoordelijkheid. Prioriteiten stellen gaat je gemakkelijk af. Je houdt het overzicht en je bent accuraat. Verder voldoe je aan de volgende punten:
- Hbo werk- en denkniveau in de richting van marketing en sales.
- 20-24 uur beschikbaar per week. Werktijden in overleg.
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Duits is een voordeel.
- Kennis van Microsoft Office (Word, Excel, Outlook), online en e-mail marketing, Google Analytics, grafische programma’s en een CRM-systeem, bij voorkeur Ridder IQ.
- Affiniteit met de metaalindustrie en duurzame energie is een pré.

Wat kun je van ons verwachten?
Wij geven jou vrijheid om van jouw functie een succes te maken. Dit staat centraal in jouw loopbaan bij ons. Goede samenwerking, plezier in je werk en een open sfeer zijn zaken die wij jou graag bieden. Daarbij hoort een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden.

Wie zijn wij?
Bij onze organisaties zijn wij ambitieus, pragmatisch en nuchter. Wij gaan voor kwaliteit. Dit doen we met een positieve houding en daarbij willen wij elke dag een beetje beter worden. Het team bestaat momenteel uit ongeveer 50 medewerkers.

De Bruin Tankbouw produceert sinds 2005 diverse soorten RVS-tanks op basis van specifieke klantwensen. De Bruin Tankbouw leveren onder andere aan de agrarische sector, chemie en voedingsmiddelenindustrie. Alle producten, van opslag- en procestanks tot warmtewisselaars en roerwerken, zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de gestelde eisen.

In 2015 is G2energy aangesloten bij De Bruin Tankbouw. G2energy is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van thermische zonnecollectoren. G2energy ontwikkelen producten en systemen die bruikbaar zijn voor een groot scala aan duurzame toepassingen voor thermische energie. Of het nu gaat om het verwarmen van tapwater, gebouwen of zwembaden, er zijn vele mogelijkheden. Door gebruik te maken van deze techniek worden er energiekosten bespaart en ook het milieu.

Belangstelling?
Wij komen graag met je in contact! Stuur jouw cv en motivatiebrief naar ons e-mailadres. Wil je eerst nog meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Arjan de Bruin [klik hier voor het telefoonnummer] .

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Lillian van Lagen - Vos
E-mailadres:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door De Bruin Tankbouw B.V. gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.